Jump to content
IGNORED

Televizori

luba

Recommended Posts

Posted

+1 za nebacanje para na kurčevi smart

ponosni vlasnik Chromecasta i Roku trojke.

Posted

Ja ti ozbiljno kazem. Android box ti daje smart funkciju a razlika je u tome sto ces umesto da pritisnes dugme za smart pritisnuti dugme za hdmi. Ne vredi smart te razlike u novcima. Pitaj druge zanemari debelog nemca.

jbt

:isuse:

ok razumem. al ne želim da imam ikakve budže, oću da tv bude smart, kao što oću da bude hd, a ne hd ready, i kao što neću da bude samsung i 3d.

jel rade mađari™

Posted

Rade ali za ovaj moj konkretno razlika je bila 35€ pa se nije isplatilo.

Posted

Rade ali za ovaj moj konkretno razlika je bila 35€ pa se nije isplatilo.

:thumbsup:

Posted

A koliko para imaš kumse...

Sony naravno preskupo naplaćuje ugled...

Rade mađari...

BTW , probaj da nađeš na netu one tabele gde određuju dijagonalu prema udaljenosti, korisno je...

LG je sasvim ok...

poslato sa WC šolje by BVK

Posted

jbt

:isuse:

ok razumem. al ne želim da imam ikakve budže, oću da tv bude smart, kao što oću da bude hd, a ne hd ready, i kao što neću da bude samsung i 3d.

jel rade mađari™

smart ti je bacanje para. umesto njega uzmes android box i zavrsis poso za 50 evra :fantom:

Posted

ne voli bre čovek budže.

ni hd-ready.

ni samsung.

ni 3d.

Posted

ne voli bre čovek budže.

ni hd-ready.

ni samsung.

ni 3d.

napokon neko ko me razume

:(

Posted

Nego, mislim da će teško naći kod proizvođača koji ima "smart" tehnologiju sada neki tv bez smart-a.

To je ona fora, dajemo ti ovo iako nisi tražio , ali ima da ti lepo naplatimo...

poslato sa WC šolje by BVK

Posted

smart ima f-ju. u privaljivanju nepotrebnih stvari veći problem imam sa 3d-om. ako je nešto nepotrebno, to je.

Posted (edited)

Nego, mislim da će teško naći kod proizvođača koji ima "smart" tehnologiju sada neki tv bez smart-a.

тачније, тв са квалитетнијим панелом, а без смарта, је тешко наћи, имају сви тих entry level модела без смарта

Edited by Dionysos
Posted

тачније, тв са квалитетнијим панелом, а без смарта, је тешко наћи, имају сви тих entry level модела без смарта

Pa zar za onakvu gajbu entry level....

Posted

Ja  nemam nikakva iskustva al mi se svidja sto daju najduze  garancije. Vidim da za ovaj daju 3 godine a cini mi se da je skoro bila neka prica sa 5 godina garancije.