garcia Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 +1 za nebacanje para na kurčevi smart ponosni vlasnik Chromecasta i Roku trojke.
kud u maglu Simoviću Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Ja ti ozbiljno kazem. Android box ti daje smart funkciju a razlika je u tome sto ces umesto da pritisnes dugme za smart pritisnuti dugme za hdmi. Ne vredi smart te razlike u novcima. Pitaj druge zanemari debelog nemca. jbt ok razumem. al ne želim da imam ikakve budže, oću da tv bude smart, kao što oću da bude hd, a ne hd ready, i kao što neću da bude samsung i 3d. jel rade mađari™
Moća Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Rade ali za ovaj moj konkretno razlika je bila 35€ pa se nije isplatilo.
kud u maglu Simoviću Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Rade ali za ovaj moj konkretno razlika je bila 35€ pa se nije isplatilo.
Frank Pembleton Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 A koliko para imaš kumse... Sony naravno preskupo naplaćuje ugled... Rade mađari... BTW , probaj da nađeš na netu one tabele gde određuju dijagonalu prema udaljenosti, korisno je... LG je sasvim ok... poslato sa WC šolje by BVK
ToniAdams Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 jbt ok razumem. al ne želim da imam ikakve budže, oću da tv bude smart, kao što oću da bude hd, a ne hd ready, i kao što neću da bude samsung i 3d. jel rade mađari™ smart ti je bacanje para. umesto njega uzmes android box i zavrsis poso za 50 evra
garcia Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 ne voli bre čovek budže. ni hd-ready. ni samsung. ni 3d.
kud u maglu Simoviću Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 ne voli bre čovek budže. ni hd-ready. ni samsung. ni 3d. napokon neko ko me razume:(
Frank Pembleton Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Nego, mislim da će teško naći kod proizvođača koji ima "smart" tehnologiju sada neki tv bez smart-a. To je ona fora, dajemo ti ovo iako nisi tražio , ali ima da ti lepo naplatimo... poslato sa WC šolje by BVK
kud u maglu Simoviću Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 smart ima f-ju. u privaljivanju nepotrebnih stvari veći problem imam sa 3d-om. ako je nešto nepotrebno, to je.
Dionysos Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 (edited) Nego, mislim da će teško naći kod proizvođača koji ima "smart" tehnologiju sada neki tv bez smart-a. тачније, тв са квалитетнијим панелом, а без смарта, је тешко наћи, имају сви тих entry level модела без смарта Edited October 17, 2015 by Dionysos
Frank Pembleton Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 тачније, тв са квалитетнијим панелом, а без смарта, је тешко наћи, имају сви тих entry level модела без смарта Pa zar za onakvu gajbu entry level....
katamaran Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Ja nemam nikakva iskustva al mi se svidja sto daju najduze garancije. Vidim da za ovaj daju 3 godine a cini mi se da je skoro bila neka prica sa 5 godina garancije.
Recommended Posts