copkillah Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Pa i ne znamo. Velicina 32, cak moze i malo manja. Ne mora da bude neki kvaliet, ali ni da nije nesto ovako sto kazete da je najgoe... Ako moze na par rata, jos bolje. Jel moze to za npr. 40-45K? Ne treba da gledaš ispod 40 inča, 32 je premalo veruj mi. Može da se nađe za te pare, renne će ti to bolje reći, ali ako bi bilo za keš bilo bi mnogo lakše :)
renne Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Ako nemaš keš za "mađare" onda u Tehnomaniji Ili ako imaš Pika karticu u merkatoru
Timmy Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Sta su Madjari? Neko ko donosi sto u Madjarskoj ispadne iz kamiona :) A sta je ta Pika kartica
renne Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Mađari su šverceri Pika kartica je merkatorova kreditna kartica
Timmy Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Kako doci do tih Madjara? Hvala na svim odgovorima :)
renne Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Imaš na kupujemprodajem, pa onda gledaj ljude sa najviše preporuka
Timmy Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Nadjoh odmah lika iz Subotice (znaci verovatno djarma :D) i ima ovaj sto si ti napisao za 240e 32inca. To mi deluje skroz prihvatljivo
copkillah Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 http://mikitelevizoribeograd.kpizlog.rs/ evo da ne tražiš mnogo, u Beogradu je, par ljudi posle mene je kupilo kod njega i svi prezadovoljni
Milosh76 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Imam problemcic na mom LCD by LG. Pre mesec dana sam stavio PTT KDS CA Modul za digitalnu televiziju. Ne znam da li je zbog toga, ali mi pocinje da mi se desava da mi zablokira daljinski i sam tv. Ne mogu ni na tv ni na daljinskom nista da uradim. Resenje je da ga na silu iskljucim iz struje i vratim nazad i to resi problem. Ne znam da li moze da ima veze sa tim CA modulom, ali koliko se secam tih blokiranja ranije nije bilo. TV je star nesto vise od 2 godine i desava se i kad ga ugasim da se cuje neko pucketanje. To traje 10ak sekundi i onda je tisina. Ugasi ga odmah, nema tu zadrsku nikakvu.
pojmaš Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 aj da pitam ovdje jer mi guglanje nije pomoglo niti znam kako fino da objasnim. imam smartTV i hocu da gledam video preko youtube/dailymotion aplikacije. pitanje je sljedece: hocu da gledam odredjeni video sa dailymotiona koji je private. ja na kompjuteru za browser imam link koji copy/paste kao posebnu stranicu i to radi bez problema. problem je kako to da pustim na tv-u, tj. na tv aplikaciji. kad radim search kroz aplikaciju taj video ne izlazi, logicno - private je. \ ima li nacina da onaj ID videa od 20+ karaktera ukucam u DM aplikaciju i tako pustim? probao sam preko built-in browsera u TV-u i katastrofalno je sporo, to mislim da je do browsera jer mi video kroz YT/DM aplikaciju radi dosta dobro sa povremenim zapinjanjem koje traje ~ 2 sekunde. nadam se da ne iskomplikovah pitanje :D
Recommended Posts