Jump to content
IGNORED

Televizori

luba

Recommended Posts

Posted

U medjuvremenu sam se malo raspitivao, pa cu najverovatnije da se odlucim za ove likove sto dovoze iz Madjarske. Jer za 550 evra stvarno moze da se kupi najnoviji model Samsunga. Jedino moram da vidim za garanciju, nasao sam jednog koji ima overene garancije kod nas, ali moram da budem vrlo oprezan...

Posted
svi vubovi i hajlovi za bgelektronik. odmah po pozivu dosao serviser, otvorio, nestonesto ip bord, nestonesto vratio ga na mesto, oko pola sata sve trajalo. cena 5300 din.
Tek sad videh... Meni bilo 5000 sa odnošenjem i vraćanjem TV-a, koje je koštalo 1000... 3000 powerboard, 1000 ruke... Bio u servisu 2 dana...
Posted
Imam 32" philips sa LG panelom, 50hz, i skroz je ok.
Imam i ja neki Filips i Samsung. Razlika je ogromna i Filips je bio veliki zajeb, ali me privukla cena :blush: .Interesuje me da li i kod tebe Filipsu treba gotovo minuta da se upali ?
Posted

Hm, u kom smislu zajeb, samsung C550, koji ima kolega ima bolju crnu, a moj filips 3606 ima bolje uglove i boje, ali nikakvu crnu, IPS je. Vreme paljenja sam sada proverio i iznosi 10.857 s dok ne baci hdmi sliku na ekran, isto vreme mu treba i za tv signal...

Posted

Pa to nije lose, kod mene je sigurno duplo sporije, ali izmericu kad dodjem kuci tacno.Sto se tice poredjenja sa samsungom, slika je bolja, kao sto i sam kazes crna, tj kontrast je neverovatan, samsung c serija 6, moze da cita gotovo sve formate, stavis usb sa flimom i gledas na tv-u. Nisam siguran za seriju 5.Kod Filipsa me nervira i daljinski, necitljiva dugmad i tako... ono zbog cega sam ga ja kupio je ugradjen bezzicna mrezna kartica da se zakacis na netflix, youtube i slicno, medjutim sve u svemu nisam zadovoljan, al posle j.... :s_d:

Posted

Čuj, ja sam znao u šta ulazim, i moj lepo čita mkv, avi, mp4, ali ima samo jedan USB, no to mi nije bilo bitno, bitno mi je bilo da ima odlične uglove zato što će ga gledati više ljudi sa raznih strana sobe i zato što ima dobre boje. Samsung ima dva usba tako da može ove veće hddove da radi, bolji medija plejer, dobru crnu ali ne baš sjajne uglove, ni jedan ni drugi nemaju wifi, samsung ima pripremu doduše ali niko kod nas nije radio te dodatne kartice a i nisu jeftine, ali, samsung je koštao 40+k a filips 35k, što je bagatela za dobar full hd ips, tako da se ne kajem. Sada samo razmišljam gde da nabavim dobar a jeftin grafoskop, kupio sam jednu lepu 17" 4:3 i hoću da pravim projektor, mada to sada čisto rekreativno pošto 32" tv poništava potrebu za tako nečim. Tako da, ako neko zna gde ima ispravnih, a ne preterano skupih grafoskopa od 15 ili 17 inča neka baci pp.

• 2 weeks later...
Posted

kod koga si kupio tako povoljno? predebeo je :Pmeni je LG najkulji

Posted

Od nekog lika iz Sombora. Dovozi iz Madjarske. Jeste, ovaj moj debeo za LED, ali prethodni TV je bio dublji nego siri, tako da sad ne znam sta cu s prostorom. :ss1: Inace, ovaj LG je super, ali ga nema u ponudi...

Posted (edited)
Od nekog lika iz Sombora. Dovozi iz Madjarske.
Ima jedan sto isto tako uvozi i foto-opremu, daje i garanciju, a cena je kao u Madjarskoj, negde izmedju pre i posle njihovog PDV-a. Da nije isti covek?Edit: Nije, ovaj je valjda iz NS. U svakom slucaju, dobar dil. Edited by zorglub
Posted

Da ne reklamiram, ali kontaktirao sam coveka iz oglasa. delovao je OK. Poslao mi AKS-om, ali kurir nije dozvolio da otvorim paket kod kuce nego sam morao da idem u centralu na Pancevacki put. tamo sam otvorio kutiju, video da je tv nov i da je taj model.

Posted

uzeo i ja preko tih mađarskih dobavljača Panasonic TX-P42ST50E, za 670 e (kod nas su preko 100k). tv je jebeni luna park, a dobija se i garancija koja radi kod nas.

Posted

Oglasi su puni tih likova iz Sombora, Subotice. Ja sam uzeo za igraonicu 2 LCD-a od 83cm za 25000 komad kada je na akciji u tehnomaniji apsolutno isti bio 34999.

Posted

Strasno kako nas deru ovde. Nisam znao da je tolika razlika dok nisam poceo da se raspitujem. Ovaj Panasonic gore je babaroga, ali je izvan mog trenutnog domasaja.