May 19, 20186 yr Lele sto je slika u 4k. Dajte predlog za neki film u 4k da skinem.Sent from my Le X620 using Tapatalk
May 19, 20186 yr potraži prvo neke 4K demo snimke, tu obično može da se vidi dosta toga za parenje očiju Edited May 19, 20186 yr by braca
May 19, 20186 yr Gledao sam na YT one demo snimke ubivaju na mesto. E sad izgleda da ne mogu da se podesavaju titlovi veliki su i rezedo plave boje sa crnim okvirom i lepo se vide ali umesto nasih slova ima kvacice. To mi je cudno jer ima meni na srpskom i to i latinicu i cirilicu. Sad guglam za resenjem.
May 19, 20186 yr 54 minutes ago, Moća said: Gledao sam na YT one demo snimke ubivaju na mesto. E sad izgleda da ne mogu da se podesavaju titlovi veliki su i rezedo plave boje sa crnim okvirom i lepo se vide ali umesto nasih slova ima kvacice. To mi je cudno jer ima meni na srpskom i to i latinicu i cirilicu. Sad guglam za resenjem. otvori titlove u notepadu i sacuvaj kao unicode. ako mislis na te titlove. Edited May 19, 20186 yr by Timmi
May 19, 20186 yr 5 hours ago, Moća said: Lele sto je slika u 4k. Dajte predlog za neki film u 4k da skinem. Sent from my Le X620 using Tapatalk Zamisli kakva je tek slika na nekom pravom tv-u...
May 19, 20186 yr Moćo, ne slušaj zavidnike, hardcore ti je televizor, Spoiler sklapaju ih u zatvoru.. . Edited May 19, 20186 yr by Jeremija
May 20, 20186 yr Kaka bese hdmi kabl da gledam za povezivanje kompa i tv-a?Sent from my Le X620 using Tapatalk