yolo Posted October 31, 2015 Author Posted October 31, 2015 Pa ima kod Pavasovica na Kalenicu samo je pitanje sta prodaje, svoje ili tudje. Ranije je imao crnogorsko i svoje a za sad mogu da ti vidim sutra.
Paul Gompitz Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Hvala. Ako se sjetis, vidi sta ima. I to crnogorsko je sigurno bolje od ovih extra vergine vodica.
yolo Posted October 31, 2015 Author Posted October 31, 2015 mislis da bi vec trebalo biti ovogodisnjeg?
beta Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 ima sigurno ovogodišnjeg. okolina zadra je cedila ulje več početkom oktobra. kažu da je ovogodišnje ulje baš dobro.
darling Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 doneo ja ovogodišnje iz Istre juče neko s imenom il bezimeno? kakvo je, gusto, mirisljavo i zeleno? :)
banatjanin Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Bezimeno (nisam pitao, poklon), baš takvo, zeleno i mirišljavo, sad sam u njemu udavio krišku hleba sa parmezanom
halloween Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Zajedno sa dunjama, jabukama kožarama i ajdaredima, donela sam i mušmule. Sve neprskano iz tatine bašte. Mušmulice uzrele na terasi, jedem ih i čitam o njima, kako ih još upotrebiti osim sveže. Britanci gadno aludiraju na izgled ove fine voćke, sirovinčine.
Matilda Ivancic Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 rekose mi da je sveza skusa na kalenicu placena 790 dinara kilo. jel to uredu, meni se cini da je mnogo?
renne Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Malo iznad cene, ali ne previše. Sveža skuša je ovde kod nas prava retkost, pa otud i cena
halloween Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Mandarine u Idei 70 din/kg odlične. Do sada sam birala samo nu sortu sitne više diskoidna nego loptasta, mekane tanke kore, bledo narandžasta, unutra rastresita mekanog mesa, bez koštica slatko blago kisele. Ove sad su srednje krupne, tvrde kore, jarko narandžeste, izrazito tanke kore, jako kompaktnog sočnog mesa vrlo slatke, sa ponekom košticom. Čak razmišljam da mi postanu ove druge omiljene.
Willow Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Mandarine u Idei 70 din/kg odlične. Ove sad su srednje krupne, tvrde kore, jarko narandžeste, izrazito tanke kore, jako kompaktnog sočnog mesa vrlo slatke, sa ponekom košticom. ak razmišljam da mi postanu ove druge omiljene. Plus podsećaju na male pomorandže. Tzv. klementine. Slažem se, super su.
pacey defender Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Slučajno ušao u Merkator i izašao sa gomilom voća po neuobičajenim cenama. Mango 200 za kg Ananas 100 din za kg Nar 100 din za kg Mango nije dozreo pa će malo da se čvari. Ovo ostalo kapiram da ne može da omane.
Аврам Гојић Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Srećno sa tim mangom, grad je pun mangoa koji ne da nije dozreo nego je potpuno zelen, i posle nedelju dana počinje da truli,
Recommended Posts