stoka Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 (edited) Pa pazi i njima dobro ide, sa medijima.Njima je sasvim OK da on bude "zaglavljen" na "tamo nekom kanalu koji finansiraju amerikanci"...Čak i tako "zaglavljen", sa objektivno malom gledanošću, pa opet režim čini nervoznim, što samo potvrđuje tezu prethodno navedenu ... One novinare koje ne mogu da otpuste ili kupe, pokušaće da zaplaše ili diskredituju "starim, dobrim" metodama iz 90-ih - anonimnim pretnjama, fizičkim napadima na ulici, stavljanjem etiketa "izdajnik", "strani plaćenik" i sl ... Edited December 24, 2015 by stoka
John Coltrane Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Ima ovde možda i boljih poznavalaca, ali HDA je vrlo inteligentan čovek, ako ništa drugo, mnogo inteligentniji nego što ljudi smatraju. A njemu je ovo do jaja zajebancija. Dok mislim da je Ž.M. verovatno uhvaćen na priču : Evo vam prilike da objasnite SVE. A i Struja će da priča , pa šta vama fali... E sad da li su oni bili neophodni? Jbga, ekskluziva... I Hitler je bio inteligentan, kao i Sloba i mnogi drugi-ne vidim sta tacno treba da znaci taj argument. A to sto mu je to do jaja zajebancija je vec problem i realnost naseg drustva, u nekim boljim i pametnijim ili bi gulio zatvor ili bar kucni pritvor.
Frank Pembleton Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Naravno da inteligencija nije dokaz svega , ali naglasavam "nego sto ljudi smatraju"..
John Coltrane Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 To je vazda bilo irelevantno. No, evo i nastavka.
Sestre Bronte Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 jebao ih dubioza koletktiv da ih jebao
Frank Pembleton Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 jebao ih dubioza koletktiv da ih jebaoJbga region ovo-ono
stoka Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 (edited) dubioza je jedan od onih bendova kod kojih mi se više sviđaju njihovi spotovi nego muzika ... Ali to su ti što zgrću pare na priči o socijalnoj pravdi i antiglobalizmu, tipa nemanja kusturica ... Edited December 26, 2015 by stoka
teacher Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Mislim da ih nema...Uostalom Lekic visi na TW pa ga pitaj... ladno me blokirao, iako nisam napisao 2 tvita u životu i svi su povezani sa američkim fudbalom
svashtabezneshto Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Nisi mu se klanjao. Nisi mu pohvalio serijal.
Frank Pembleton Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 ladno me blokirao, iako nisam napisao 2 tvita u životu i svi su povezani sa američkim fudbalom Stasmureko?
foto Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 (edited) Mislim da ih nema...Uostalom Lekic visi na TW pa ga pitaj... joooj. kud pogledah ovo. meni je to strasno tuzno, infantilno. oni se nesto kao dopisuju i oni su super kul pa zadirkuju one druge. i to je 'nesto' sto ce zaboli ovaj rezim? ili tribina u mikseru? tviter vojvotkinje i serdari. plivace vecina njih u projektnom finansiranju medija bez ikakvih problema. edit: gomila licnih, 'ala sam/si ga suknuo' tvitova Edited December 26, 2015 by foto
Frank Pembleton Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 joooj. kud pogledah ovo. meni je to strasno tuzno, infantilno. oni se nesto kao dopisuju i oni su super kul pa zadirkuju one druge. i to je 'nesto' sto ce zaboli ovaj rezim? ili tribina u mikseru? tviter vojvotkinje i serdari. plivace vecina njih u projektnom finansiranju medija bez ikakvih problema. edit: gomila licnih, 'ala sam/si ga suknuo' tvitova Ja sad sa zenom pogledao i prekinusmo na pola...Mucno nam bilo...
Recommended Posts