James Marshall Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Ok, ima i gorih, ovako generalno govoreći, ali kod njih dvoje je najizraženija osobina koja mi ubjedljivo najviše piči po živcima, a to je da prekinu sagovornika kad ovaj zapravo ima nešto da kaže, a samo zato da bi ga prekinuli. Valjda im neko rekao da time pokazuju kako su zajebani novinari, kako ne jebu autoritete ni 2%, kad stalno sagovorniku upadaju u riječ. Totalno odsustvo osjećaja za vođenje razgovora.
stoka Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 (edited) Ok, ima i gorih, ovako generalno govoreći, ali kod njih dvoje je najizraženija osobina koja mi ubjedljivo najviše piči po živcima, a to je da prekinu sagovornika kad ovaj zapravo ima nešto da kaže, a samo zato da bi ga prekinuli. Valjda im neko rekao da time pokazuju kako su zajebani novinari, kako ne jebu autoritete ni 2%, kad stalno sagovorniku upadaju u riječ. Totalno odsustvo osjećaja za vođenje razgovora.+1 Naravno, desi se i Tugoslavu da odradi odličnu emisiju. Ne sećam se ko mu je bio sagovornik, ali znam da sam ga pohvalio baš na ovom cenjenom forumu ... Mada, dosta zavisi i od gosta. Slabo se snalazi sa prevejanim likovima uličarskih manira tipa Dodik, Kusta ... Edited November 4, 2015 by stoka
Prospero Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Jbt, Uroš Đurić je zaglupeo skoro svako pitanje koje je dobio, miks truizama, obesmišljavanja teme, "ne razumem zašto ljudi koriste socmreže" izjava, "uopšte vas nisam slušao, da li mi verujete, sve je to tralala, opet je novac iza svega" i slično.
vathra Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 (edited) Ако мислиш на Потеру (мада не личи јер је на теми о Н1), имао је и раније лош дан да се изнервира, изгледа овако исто како си описао. Реално гледано најслабији је у тиму ловаца, а највише смара. Edited December 3, 2015 by vathra
Prospero Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Jutarnji N1, Uros Djuric sedi kod Minje na kanabetu TT via LG G3
Frank Pembleton Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Svako ko uopšte ode kod te tuke na kanabe i očekuje bilo šta smisleno je budala... Poslato sa...
James Marshall Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 A koja je fora da je ona avanzovala od čuvenog jutarnjeg na Pinku do N1?
MayDay Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Evo AV priča na otvaranju ministarskog saveta of Organization for Sipping Coffee in Europe. Prenosi N1. Kaže, mi počeli transformaciju,..., učimo od prijatelja, Nemaca i drugih,... Koji njemu djavo sa Nemačkom?
pacey defender Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Koji njemu djavo sa Nemačkom? Nedic. Obozavanje moci. Servilan prema mocnijima, izdrkava se prema nemocnima.
Frank Pembleton Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Evo AV priča na otvaranju ministarskog saveta of Organization for Sipping Coffee in Europe. Prenosi N1. Kaže, mi počeli transformaciju,..., učimo od prijatelja, Nemaca i drugih,... Koji njemu djavo sa Nemačkom? Kompleksi, pa daj šta daš...
kud u maglu Simoviću Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 A koja je fora da je ona avanzovala od čuvenog jutarnjeg na Pinku do N1?šolak
Hamlet Strašni Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 A sto je minja okarakterisana kao curka? Meni ona ok onako
Frank Pembleton Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 A sto je minja okarakterisana kao curka? Meni ona ok onakoZato što jeste...Ugurala se na silu tu preko SBB gorepomenute veze...
kud u maglu Simoviću Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 a na pink preko tadašnjeg srs mladolidera ;)
pacey defender Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Ok, ali meni deluje da dobro radi posao na N1. Ima dovoljan nivo elokvencije i multitaskinga za tu vrstu posla.
Recommended Posts