November 4, 20159 yr Ok, ima i gorih, ovako generalno govoreći, ali kod njih dvoje je najizraženija osobina koja mi ubjedljivo najviše piči po živcima, a to je da prekinu sagovornika kad ovaj zapravo ima nešto da kaže, a samo zato da bi ga prekinuli. Valjda im neko rekao da time pokazuju kako su zajebani novinari, kako ne jebu autoritete ni 2%, kad stalno sagovorniku upadaju u riječ. Totalno odsustvo osjećaja za vođenje razgovora.
November 4, 20159 yr Ok, ima i gorih, ovako generalno govoreći, ali kod njih dvoje je najizraženija osobina koja mi ubjedljivo najviše piči po živcima, a to je da prekinu sagovornika kad ovaj zapravo ima nešto da kaže, a samo zato da bi ga prekinuli. Valjda im neko rekao da time pokazuju kako su zajebani novinari, kako ne jebu autoritete ni 2%, kad stalno sagovorniku upadaju u riječ. Totalno odsustvo osjećaja za vođenje razgovora.+1 Naravno, desi se i Tugoslavu da odradi odličnu emisiju. Ne sećam se ko mu je bio sagovornik, ali znam da sam ga pohvalio baš na ovom cenjenom forumu ... Mada, dosta zavisi i od gosta. Slabo se snalazi sa prevejanim likovima uličarskih manira tipa Dodik, Kusta ... Edited November 4, 20159 yr by stoka
December 3, 20159 yr Jbt, Uroš Đurić je zaglupeo skoro svako pitanje koje je dobio, miks truizama, obesmišljavanja teme, "ne razumem zašto ljudi koriste socmreže" izjava, "uopšte vas nisam slušao, da li mi verujete, sve je to tralala, opet je novac iza svega" i slično.
December 3, 20159 yr Ако мислиш на Потеру (мада не личи јер је на теми о Н1), имао је и раније лош дан да се изнервира, изгледа овако исто како си описао. Реално гледано најслабији је у тиму ловаца, а највише смара. Edited December 3, 20159 yr by vathra
December 3, 20159 yr Svako ko uopšte ode kod te tuke na kanabe i očekuje bilo šta smisleno je budala... Poslato sa...
December 3, 20159 yr Evo AV priča na otvaranju ministarskog saveta of Organization for Sipping Coffee in Europe. Prenosi N1. Kaže, mi počeli transformaciju,..., učimo od prijatelja, Nemaca i drugih,... Koji njemu djavo sa Nemačkom?
December 3, 20159 yr Koji njemu djavo sa Nemačkom? Nedic. Obozavanje moci. Servilan prema mocnijima, izdrkava se prema nemocnima.
December 3, 20159 yr Evo AV priča na otvaranju ministarskog saveta of Organization for Sipping Coffee in Europe. Prenosi N1. Kaže, mi počeli transformaciju,..., učimo od prijatelja, Nemaca i drugih,... Koji njemu djavo sa Nemačkom? Kompleksi, pa daj šta daš...
December 3, 20159 yr A sto je minja okarakterisana kao curka? Meni ona ok onakoZato što jeste...Ugurala se na silu tu preko SBB gorepomenute veze...
December 3, 20159 yr Ok, ali meni deluje da dobro radi posao na N1. Ima dovoljan nivo elokvencije i multitaskinga za tu vrstu posla.