morgana Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 maja dragic je ok u jutarnjem. makar dok se ne vrati marija sehic. Link to comment
jorma shparga Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Maja D. nije ok nego je apsolutno 3 Link to comment
James Marshall Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Meni djeluje da nije jutarnja persona, da joj bolje ide popodne ali je ona super stvarno, ima prijatan glas i kamera je voli, ne forsira, ne lupeta, a opet nije ni krpa u razgovoru kao ovi sa drugih televizija. Ali pozitivno iznenađenje mi je i ova Stojiljković (je li tako, Jelena?🤔), žena valjda radi kulturu ali se sasvim ok snalazi u čitanju štampe, nije pala s Marsa. 3 Link to comment
morgana Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 34 minutes ago, jorma shparga said: Maja D. nije ok nego je apsolutno jeste. kako da ne volis osobu ciji je twitter nick 'kuvani kukuruz'. zamisli minju na twitteru. 1 Link to comment
Hamlet Strašni Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Minja je vise Instagram tip… 1 1 1 Link to comment
msv Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 34 minutes ago, James Marshall said: Ali pozitivno iznenađenje mi je i ova Stojiljković (je li tako, Jelena?🤔) Jelena Stojiljković, nekad Sotirović Aktivna je i ona na tviteru. Link to comment
morgana Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 (edited) @Hamlet Strašni apsolutno Edited July 13, 2021 by morgana Link to comment
msv Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 (edited) 8 minutes ago, morgana said: zamisli minju na twitteru. Samo deli najave/snimke svoje emisije Spoiler Edited July 13, 2021 by msv Link to comment
morgana Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 cudi me da nema nick 'celicna lejdi' posto sebe tako zove 1 Link to comment
Jumanji Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Kuvanikukuruz je i fino duhovita, i ratuje sa mackom [emoji5]Inace vcrs planiram da gledam Junaci doba zlog. Nisam do sada nijednu epizodu pogledala, ali ova o majci-babi nacionale me zanima. Posto se digla sa kamarilom da zabrani emitovanje, pa da vidimo sta se kaze o pevaljki, mozda ima nesto i sto ne znamo. 2 Link to comment
James Marshall Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Minja Miletić li(c)king her own, jebem li ga, šta god. Ne ide da stavim onaj mim sa lavom. Link to comment
pantelia Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 27 minutes ago, Jumanji said: Kuvanikukuruz je i fino duhovita, i ratuje sa mackom Inace vcrs planiram da gledam Junaci doba zlog. Nisam do sada nijednu epizodu pogledala, ali ova o majci-babi nacionale me zanima. Posto se digla sa kamarilom da zabrani emitovanje, pa da vidimo sta se kaze o pevaljki, mozda ima nesto i sto ne znamo. +1. Ja sam pokusao da gledam sa Vesicem, nisam imao stomak. Ovu cu da izdrzim do kraja. Link to comment
jorma shparga Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 1 hour ago, Hamlet Strašni said: Minja je vise Instagram tip… ili mozda Tinder ... Link to comment
Jumanji Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 +1. Ja sam pokusao da gledam sa Vesicem, nisam imao stomak. Ovu cu da izdrzim do kraja. Eee planirala sam i sa sicveom posle. Link to comment
Milošica Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Koja vam je omiljena Cecina pesma? 1 Link to comment
Recommended Posts