Jumanji Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Pa Suzi je poznata po Luj Vitonu i ostalim brendičićima.E sad nesto sumnjam da Jelena ovako podjebava Suzi, jel?
Jumanji Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Vas dve @dùda & @gospa buba pa jel ste poslušale Zorićku iz tog tvita?
duda Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Pa gledala sam. Al' taj momenat sa vitonom mi baš nešto bio bizaran. Mislilm, kao da je to bilo neko pravilo, da se dele vitoni. Zato sam se začudila.
Spirit Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 Toliko obaveza sam imao ove nedelje da samo citao svaki treći post i to dijagonalno. Sad uz jutarnju kaficu sve natenane ali vidim da, nažalost, nigde niste odmakli. Razočaran u PPP Elem, prisećam se a i gugl potvrdjuje, Jugoslav je bio targetiran još pre neku godinu, a na toj poziciji kao viđena bila Žaklina. Deluje da je neko reciklirao ove vesti. Moguće i da je stvar sad došla na naplatu ali se onda postavlja pitanje zašto bas sad i kome to odgovara
Frank Pembleton Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 Mislim da bi Zorićki najbolje bilo da je ne uvlače u ove "ratove".Previše se zahteva od nje. Da bude "prerjanica" i "lučonoša".Ona je dobar terenski reporter i toga treba da se drži. Ne treba da bije neke bitke gde će vojevati tuđe ratove.Na kraju će izgoreti. .... Shiit has hit the fan! 8
msv Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 Quote News direktor N1 telezivije Igor Božić rekao je da razume interesovanje javnosti za njegovo postavljanje na ovu funkciju umesto Jugoslava Ćosića i istakao da će uređivačka politika ostati ista. „Logično je kada ključno ime jedne televizije ode, koji je sam po sebi brend da se pažnja javnosti usmeri na to. Jugoslav Ćosić i Jelena Zorić su ostavili svoj pečat, ali nisu oni jedini N1. Publika i javnost treba da budu mirni, jer mi ostajemo dosledni svojoj profesiji“, kazao je Božić. https://nova.rs/emisije/bozic-uredjivacka-politika-n1-ce-ostati-ista/
salerokada Posted May 25, 2021 Posted May 25, 2021 U dokumentarcu o Vučeliću jedan od govornika Vladimir Vuletić (sa pravnog).
salerokada Posted May 25, 2021 Posted May 25, 2021 Kaže Vuletić da se on izmislio "pravno lucidni akt".
salerokada Posted May 25, 2021 Posted May 25, 2021 Mislim, sranje je dokumentarac, Slaviša Lekić, jedan od gostiju je i Milojko Pantić.
Frank Pembleton Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 Tu je jedino bitno da se uzme kinta od fondova.Al jbga mora nešto da se "prikaže".I onda se dobije "nešto"... A da ne pričam što se svašta zove "dokumentarac" ili "dokumentarni film"... .... Shiit has hit the fan! 1
salerokada Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 Meni bi bilo sasvim u skladu sa ugledom da je ovo išlo na Novoj. Za ono što se N1 trudi da bude ovo je smeće.
Frank Pembleton Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 Meni bi bilo sasvim u skladu sa ugledom da je ovo išlo na Novoj. Za ono što se N1 trudi da bude ovo je smeće.Ali ne bilo u skladu sa "ugledom" koji autor želi da predoči. .... Shiit has hit the fan! 1
John Coltrane Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 18 hours ago, salerokada said: U dokumentarcu o Vučeliću jedan od govornika Vladimir Vuletić (sa pravnog). Jesu objasnili kako ta protuva nije zaglavila robije?
Recommended Posts