msv Posted May 1, 2021 Posted May 1, 2021 O intervjuu sa Brnabom nije, pričala je druge anegdote iz prošlog života.
Frank Pembleton Posted May 1, 2021 Posted May 1, 2021 Ma de nije, pa pričala je kako je zbog tog intervjua stavljena na led i na kraju morala da ode sa Prve. .... Shiit has hit the fan!
msv Posted May 1, 2021 Posted May 1, 2021 Onda je sad začinila sa detaljem da su bile dve verzije intervjua i da je na prevaru kao slučajno puštena verzija sa pitanjem "Koliko ostaje?" O tome navodno nije smela da priča dok nisu otišli sa Prve oni koji su u tome učestvovali.
msv Posted May 2, 2021 Posted May 2, 2021 Novi dokumentarni film Bojane Lekić Duboko grlo - utorak u 20h
pt 2.0 Posted May 4, 2021 Posted May 4, 2021 On 2.5.2021. at 15:36, msv said: Novi dokumentarni film Bojane Lekić Duboko grlo - utorak u 20h još jedan bezvezni dokumentarac ni o čemu, sa ekipom gostiju koji ne kažu bogznašta (mislim, ekipa u kojoj mi je najeksplicitniji bio vanja bulić), i onim insajderovskim dramskim proseravanjima. možda sam samo cranky što sutra opet idem na posao. a možda je ovo zaista sranje. plus, nisam fan bojane lekić.
Filozof manijak Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 Brrrrr....kakav pogled, smrzo sam se momentalno
duda Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 Sunđer Bob dobar kod Ćosića, a Ćosić glumi neki legalizam bokte E teško nama. Da ostanemo mirišljavi, a mi u septičkoj do vrata .
Milosh76 Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 (edited) Jugoslav ide u inostranstvo ili na NovuS ili ...? Juce je imao intervju sa Jeremicem, a u ponedeljak dao otkaz? Edited May 19, 2021 by Milosh76
Recommended Posts