May 1, 20213 yr Ma de nije, pa pričala je kako je zbog tog intervjua stavljena na led i na kraju morala da ode sa Prve. .... Shiit has hit the fan!
May 1, 20213 yr Onda je sad začinila sa detaljem da su bile dve verzije intervjua i da je na prevaru kao slučajno puštena verzija sa pitanjem "Koliko ostaje?" O tome navodno nije smela da priča dok nisu otišli sa Prve oni koji su u tome učestvovali.
May 4, 20213 yr On 2.5.2021. at 15:36, msv said: Novi dokumentarni film Bojane Lekić Duboko grlo - utorak u 20h još jedan bezvezni dokumentarac ni o čemu, sa ekipom gostiju koji ne kažu bogznašta (mislim, ekipa u kojoj mi je najeksplicitniji bio vanja bulić), i onim insajderovskim dramskim proseravanjima. možda sam samo cranky što sutra opet idem na posao. a možda je ovo zaista sranje. plus, nisam fan bojane lekić.
May 18, 20213 yr Sunđer Bob dobar kod Ćosića, a Ćosić glumi neki legalizam bokte E teško nama. Da ostanemo mirišljavi, a mi u septičkoj do vrata .
May 19, 20213 yr Jugoslav ide u inostranstvo ili na NovuS ili ...? Juce je imao intervju sa Jeremicem, a u ponedeljak dao otkaz? Edited May 19, 20213 yr by Milosh76