vememah Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 (edited) Quote Savet Regulatornog tela za elektronske medije na svojoj 221. redovnoj sednici dana 02. novembra 2020. godine... ...je doneo odluku da se od nadležnih državnih organa zatraži utvrđivanje činjeničnog stanja iz njihovih nadležnosti, a u vezi sa radom i poslovanjem TV N1. http://rem.rs/sr-lat/arhiva/vesti/2020/11/odluke-sa-221-redovne-sednice-saveta-regulatora#gsc.tab=0 Edited November 2, 2020 by vememah
salerokada Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Šta bi to značilo na srpskom jeziku? Vidim i da nisu usvojili odluku o noćnom emitovanju rijalitija.
slepa živana Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 16 hours ago, salerokada said: Šta bi to značilo na srpskom jeziku? Vidim i da nisu usvojili odluku o noćnom emitovanju rijalitija. koliko sam shvatila, nisu usvojili predlog zato što u postojećim propisima postoje načini da se spreče nepodobni sadržaji tokom dana, tako što će se onome ko to emituje prvo izricati upozorenje, pa kratkoročna zabrana emitovanja sadržaja pa na kraju i zabrana rada. sada je samo pitanje zašto to nisu radili do sada i da li stvarno planiraju da počnu.
salerokada Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 http://rs.n1info.com/Vesti/a667746/Cvejic-Ne-vidim-da-se-ista-promenilo-u-nacinu-rada-i-izvestavanja-N1.html
Anonymous Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Quote 2:21 Putevi blokirani, ne mogu svi na Bajdenov govor Sve Bajdenove pristalice koje su se zaputile ka Čejs centru u Vilmingotnu nisu u mogućnosti da dođu na zabavu zbog toga što je Tajna služba blokirala puteve.
fusion_ Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 ovaj bosanski pressing je neprijatan za gledanje...voditelj ubija huskackim i nacionalistickim pitanjima 1
Frank Pembleton Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 ovaj bosanski pressing je neprijatan za gledanje...voditelj ubija huskackim i nacionalistickim pitanjimaMa taj bosanac je debil...I da ne skaču odma osetljivi, da znam ga i ne nije me potkačio u RL. .... Shiit has hit the fan! 2
Milošica Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 (edited) 24 minutes ago, Frank Pembleton said: Ma taj bosanac je debil... I da ne skaču odma osetljivi, da znam ga i ne nije me potkačio u RL. .... Shiit has hit the fan! Nestvaran je lik. Uvijeni DJV, čak još toksičniji jer mu je taj nacionalistički narativ prihvatljiv za sve u BIH. Edited November 18, 2020 by Milošica
Frank Pembleton Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Nestvaran je lik. Uvijeni DJV, čak još toksičniji jer mu je taj nacionalistički narativ prihvatljiv za sve u BIH.Ja zaista mislim da on nema ni toliko mozga da ima neku ideologiju.Nikad neću zaboraviti kako ga je jedan gost pustio da priča o nekom događaju i šta je ko tamo rekao (naravno potpuno iskrivljeno), da bi mu na kraju rekao:Ovaaaj o meni pričate, valjda ja znam šta sam tamo rekao išta se dogodilo... .... Shiit has hit the fan!
duda Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 da, voditelj je odvratan lik, nije mi jasno kako ga drže tu gde je i kako ne vidi da je nacionalistički nesposobnjaković jbt, ovaj draško nije ni seo na mesto gradonačelnika a on ga spopada sa najglupljim mogućim pitanjima, hoće li ovo, hoće li ono i kao čudi se dokle će političari ubosni vladati na istom narativu a glup je toliko da ne shvata da on taj isti narativ potencira kreten draško se lepo snašao sa idiotom 2
fusion_ Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Sinoć opet voditeljka i Dodik napraviše rijaliti od emisije. Na kraju emisija završena ranije.
zmanic Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Oholost je neizlečiva bolest. Baš mi drago kad "veliki (debili)" dođu u tu fazu samoobmane i kad laži idu samo prema unutra i slušamo samo eho iz njigove glave.
Recommended Posts