Sludge Factory Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 (edited) 7 hours ago, svashtabezneshto said: e, ajd što su radili izveštaj, ali što nije bilo nikakbog stručnog komentara posle, nikakvog otklona od protesta, jezivi su. Bilo je. Pustili su doktorku pulmologa (ne secam se imena, vec su sa njom ranije radili intervjue) koja je rekla sve sto treba i za vakcine i za koronu. EDIT: Ovo je islo posle priloga o protestu http://rs.n1info.com/Zdravlje/a637347/Koronavirus-pulmologija-posledice-po-pluca-dr-Tatjana-Radosavljevic.html Edited September 8, 2020 by Sludge Factory
msv Posted September 14, 2020 Posted September 14, 2020 "Novom danu" menjaju VI Redakcija dobija jedan od najsavremenijih news softvera U pripremi su novi dokumentarci za jesen
Milošica Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 (edited) Zbog čega su BIH i CRO N1 tako drugačiji od našeg? Nekad imam utisak kao da gledam ugleđeni Pink,kada se o nacionalnim stvarima radi.Zukić predvodi naravno,ali generalno se stiče takav utisak. Edited September 28, 2020 by Milošica
Frank Pembleton Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Zbog čega su BIH i CRO N1 tako drugačiji od našeg? Nekad imam utisak kao da gledam ugleđeni Pink,kada se o nacionalnim stvarima radi.Zukić predvodi naravno,ali generalno se stiče takav utisak.Zato što mogu i hoće... .... Shiit has hit the fan!
fusion_ Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 I još kad se sve sabere i oduzme čini mi se da najviše ulažu u BiH verziju. Imaju ubedljivo najbolji i najveći studio, Dnevnik u 19h ima dva voditelja, i čini mi se najviše lajv programa na dnevnom nivou.
Frank Pembleton Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 I još kad se sve sabere i oduzme čini mi se da najviše ulažu u BiH verziju. Imaju ubedljivo najbolji i najveći studio, Dnevnik u 19h ima dva voditelja, i čini mi se najviše lajv programa na dnevnom nivou. Hrvati su najviše ukrkali u studio, čak su se i preselili u veći prostor...HR insistira lajvovima sa lica mesta oni pre podne čim završe jutarnji odma kreću u to...I imaju bolje novinare od BiH.Biću oštar, ali ovi u BH su pola debili pola umišljene veličine... .... Shiit has hit the fan! 1
Milošica Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 (edited) 1 hour ago, Frank Pembleton said: Zato što mogu i hoće... .... Shiit has hit the fan! Ma jasno naravno,ja bacim pogled jednom ili dva puta mesečno na njihove teme i uvek ubodem tako nešto,nemoguće da je slučajnost. Posebno kod Zukića i Ladišića. Edited September 28, 2020 by Milošica
fusion_ Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Hrvati su najviše ukrkali u studio, čak su se i preselili u veći prostor...Ne znam, meni je bosanski studio daleko najbolji od sva tri. Hrvatski ništa posebno, a za našu verziju se baš vidi da su zbijeni u malom prostoru kao neka lokalna stanica. Novinari su druga priča, vidi se da Bosanci svakog zapošljavaju. Ovi na N1 su još i dobri u poređenju sa Nova BH.
Misko Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 3 hours ago, Milošica said: Zbog čega su BIH i CRO N1 tako drugačiji od našeg? Nekad imam utisak kao da gledam ugleđeni Pink,kada se o nacionalnim stvarima radi.Zukić predvodi naravno,ali generalno se stiče takav utisak. Tu je Ludi Radule inace u pravu, sve sto za N1 kaze stoji...meni je ipak vrhunac bio izvestaj sa protesta, kad su pustili Vesnu Malisic da prica, muka mi je bilo.
napadaj Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Spoiler alert: okriviće Koštunicu za sve i to je cela priča.
Recommended Posts