September 17, 2025Sep 17 Termin od 12 sati radnim danom je stvarno nezgodan, ali pratim koliko stignem. Juče sam odgledala kraj skoka u vis i na yt neke isečke
September 17, 2025Sep 17 Gledam i ja, Kanadjanin juce dominirao, nijedno bacanje ispod 80, nije nemoguce da obori svetski rekord u nastavku karijere. Inace zanimljiv lik.Danas ce biti finala za zene skok s motkom i 3000, muskarci u dalj i 1500.
September 17, 2025Sep 17 13 minutes ago, Arkadija said:Kad Vilagoš baca koplje?U petak u 12:30 kreću kvalifikacije
September 17, 2025Sep 17 Neka smo saznali da Sandi gaji zmije, hvala rts-u. Moon trece zlato na sp, svaka cast i Slovenki za bronzu.
September 17, 2025Sep 17 11 minutes ago, 189- said:sta bi sa tentogluom. tek je 11.U losoj formi je izgleda.
September 17, 2025Sep 17 8.17 je skočio u kvalifikacijama lagano, danas mu izgleda nije bio dan ili neka povreda
September 17, 2025Sep 17 Britanski komentatori su rekli da ga je uvatio grč u listu. Ja sam gledao na HBO, dosta je prikazivan skok u dalj, ne znam kakav feed naši imaju. Inači, britanski komentatori su isto očaj, u najboljem slučaju dobacuju do ranga Simića. Redovno propuštaju da primete šta se dogodilo na borilištu, i to bukvalno stvari koje običan gledalac lako primeti, izmiče im da je neko postavio lični ili nacionalni rekord, gomila pogrešnih procena. Za Ivanu Španović uopšte recimo nisu rekli da je karijeru provela u skoku u dalj pa se čudili kako ne može da uđe u finale troskoka Doduše plus im je što nisu ultra patriotski nastrojeni, da je neko naš izgubio zlato poput Vajtmana, komentatori bi doživljavali nervne slomove, ovi su to prilično dobro podneli.Sutra Topić skaće, iskreno nisam baš opušten da će ući u finale, ali stvarno bi to trebalo da bude makar neki minimum.