Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Atletika

Featured Replies

mijaljevic juce uopste nije skontao da u trci 400m prepone jedan takmicar nije zavrsio trku, jos se mislim i povredio a i da je drugi takmicar iz botsvane zakacio drugu-trecu preponu i jedvao ostao u trci i ubedljivo zavrsio kao poslednji...

• Replies 5.6k
  • Views 331.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

192cm dovoljno za finale u skoku uvis, gledamo Angelinu u subotu

kreteni na rtsu cekaju pola sata na snimak skoka topiceve i naravno da su pustili snimak kada su na rts isle reklame lolol

Zlato i bronza za Bocvanu na 400m, odlican Kebinatshipi, dominantan. Imali su jos jednog takmicara u finalu, kontam da ce im biti odlicna stafeta 4x400.

ajmo sydney do rekorda

Sad ce Sidney da projuri

svecki rekord sto se mene tice fantom

Vauuu. Najbolja trka u 40 godina... dve ispod 48 sekundi

Just now, 189- said:

svecki rekord sto se mene tice fantom

Apsolutno, svetska federacija je besramna sa držanjem rekorda baba brka. Sad sam ponovo gledao slike Koh i Kratofilove... skandal

Fenomenalna trka na 400 m za žene. Prve dve trčale ispod 48 sekundi. Nezabeleženo u istoriji atletike.

Gledala sam i kada je Kohova postavila svetski rekord i sada ovu trku. Džizds, samo 40 godina.

Edited by Arkadija

Auh koja uzivancija je ispratiti Sidni uz Sofranca na rtcg :)

Carica hail

Bocvana je sad ladno favorit u stafeti 4x400m. Ova trojica iz finala plus Tebogo

Sve ste vi to fino odgledali i sumiralai, fala vi ga lepo. Sad cu ja natenane sa snimka.

2 hours ago, arheolog1981 said:

Apsolutno, svetska federacija je besramna sa držanjem rekorda baba brka. Sad sam ponovo gledao slike Koh i Kratofilove... skandal

Verovatno ni ove danas nisu ciste ali je farmacija toliko napredovala da im bar vise ne rastu toliki brkovi fantom

Edited by Zli Gli

20 minutes ago, Zli Gli said:

Verovatno ni ove danas nisu ciste ali je farmacija toliko napredovala da im bar vise ne rastu toliki brkovi fantom

Demokratski Nemci, nedemokratski Nemci, Česi i Sovjeti su rokali stari dobri testosteron u devojke. U DDR se niko nije mogao takmičiti ako nije hteo da uzima koktelčiće. Tako si imao DDR na OI sa 66, 90, 126 i 102 medalje. Završili drugi ukupno 1976, 1980. i 1988. godine. Treći su bili 1972. i veliki neuspeh tek peto mesto 1968. godine 🤭 Zemlja manja od Jugoslavije, imali su 17 miliona stanovnika

Isto to se dešavalo i na ZOI gde su od 1972 do 1988 godine bili četiri puta drugi i jednom prvi... u Sarajevu 1984.

A učestvovali su na obema tek od 1968.

Ima malo retro mode u dresovima, tj oni stari sorcevi. Na devojkama deluju lepo. Cehinju u skoku sa motkom sam videla.