Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Atletika

Featured Replies

sta uradi pichardo ziga

• Replies 5.6k
  • Views 331.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Koliko je iritantan Pichardo, zlo. Kubanac zlato i bronza. Sad gledam Kubanka uzela zlato u troskoku, da otvorim kladiionicu ko je kupuje do LA dal Portugal ili Španija

Pichardo se pozdravlja sa svojima i samo ponavlja: who is the best D

Zasluzeno!

Oni odgovaraju You

Kako je samouveren ovaj Pichardo )

Vidim @arheolog1981 ga ne voli

Edited by Sandradjer

Odlično talmićenje u troskoku, obrti u 6. seriji, šta očekivati više. Uostalom, bilo bi malo too much, da dvoje Italijana pobede u skokovima u dalj, tj troskoku, tako što su skakali prosečno 5 puta, a onda poludeli u zadnjoj seriji. Portugalac je zasluženo osvojio zlato.

Noa Lajls očekivano prvi na 200m, kao i Džeferson Vuden kod žena u istoj disciplini.

Sutra Adrijana baca koplje od 2.

13 minutes ago, Sandradjer said:

Oni odgovaraju You

Kako je samouveren ovaj Pichardo )

Vidim @arheolog1981 ga ne voli

Arogantan, Italijan mu pruža ruku a on jedva dade a pogled mu se gubi u daljini 🤭

22 hours ago, arheolog1981 said:

Zemlja manja od Jugoslavije, imali su 17 miliona stanovnika

Jugoslavija je bila verovatno najčistija sportska nacija ,pogotovo u odnosu na ostale komunističke teritorije ,što je meni jako interesantno onako fenomenološki

I dalje nema u desnom uglu kod trkanja WR ili CR ,a kod bacanja ili skakanja je jasno obeleženo , koliko mi to ide na živce

Benjamin na kratko ostao bez zlata ,jer je rušenjem poslednje prepone smetao takmičaru do sebe ,ali je promenjena odluka

33 minutes ago, Fakundo Sava said:

I dalje nema u desnom uglu kod trkanja WR ili CR ,a kod bacanja ili skakanja je jasno obeleženo , koliko mi to ide na živce

E baš hteo da komentarišem juče. Prenosi pre 30 godina su bili pojam za ovo moderno sranje

vec nekoliko godina tako. i vec nekoliko godina ne kontan zasto se to ukinulo. bukvalno mi ni jedan razlog ne pada na pamet.

Ovo sad je mila majka u odnosu na Budimpeštu. Tamo je sve bilo ispisano ljubičastim slovima na crnoj površini, ništa se nije videlo. Ni jednom se nisu potrudili da se uključe u tehničke discipline, tako da smo super zanimljivo muško bacanje koplja, morali da odgledamo kao milost reditelja , dok je trka na 10 km išla od prve do poslednje sekunde. Pola sata ničega, čak nije bilo ni zanimljivo na kraju. Sada u Tokiju imamo pristojan uvid u bacačke discipline i skokove.

Ja ne razumem ovo uvaljivanje medalje od strane nekog raandom lika , a kao prava ceremonije je negde nekada i nikoga se ne tiče.

Edited by Arkadija

On 14. 9. 2025. at 15:49, radisa said:

Znam da su pomerili, ali ja sam ovakvo vreme dozivo samo jednom, u avgustu u Dubaiu... Na kraj pameti mi nije bilo da moze dako nesto da bude i u Japanu... Uzasno je vreme, ne treba nista narocito ocekivati od ovog prvenstca u smislu rekorda i rezultata evropljana...

Evropljani su se fino snašli (npr. Gressier na 10000m).

Baš dobro prvenstvo. Čak mi je i satnica legla. Nadam se da će Bocvana uzeti 4x400 i Vilagoš sutra samo jednom da baci rezultat iz kvalifikacija, biće bombona. Deluje mi da su Amerikanci izdominirali, naturalizovani i nenaturalizovani Evropljani su dobro prošli, Duplantis dodao još jedan cm, Jamajčani se lepo šire i na tehničke discipline, usput ide im i smena generacija, a Novozelanđanima baš prija Tokio, Etiopljani kopne i dalje, što i nije čudo s obzirom na situaciju kod njih, ali se generalno i Afrika atletski diverzifikuje. Šteta što McLaughlin nije onaj dopingovani rekord oborila.

Hunt bas dobro trci, alal joj vera, izvuce zena srebro.

Pichardo bas govnac, ali skok neverovatan.

I italijan je preterao sa radovanjem. Ovaj pokazao i to je to )

Malo mi je preterano kako mu je preko one stvari pružao ruku, posebno što ga je pobedio, a Italijan ga je pristojno čekao da mu čestita. Dallavalle je imao pravo da se raduje. Vođstvo dva skoka pred kraj, a na ovom nivou nikada nije osvojio medalju.

ispali ameri u 4x400