September 14, 2025Sep 14 38 minutes ago, Moonwalker said:Kakva je vlaga i vrucina u Tokiju. Ocedise se trkaci na 10000m. Usput ih i poje.U Japanu je vreme uzasno, onome ko je odlucio da se u septembru organizuje bilokakva sportska manifestacija na otvorenom treba testise otkinuti...Kao i mom kolegi koji je tvrdio da je septembar idealan mesec za dolazak na EXPO... Juce sam izasao u svetlozelenoj majci u 9 ujtru, u 11 sam imao tamno zelenu, nijedan milimetar majce nije bio nenakvasen... Mogu da mislim kako je sportistima...
September 14, 2025Sep 14 pomerili su koliko su mogli, obično je svetsko prvenstvo sredinom avgusta, ako se ne varam™
September 14, 2025Sep 14 1 minute ago, levi said:pomerili su koliko su mogli, obično je svetsko prvenstvo sredinom avgusta, ako se ne varam™Znam da su pomerili, ali ja sam ovakvo vreme dozivo samo jednom, u avgustu u Dubaiu... Na kraj pameti mi nije bilo da moze dako nesto da bude i u Japanu... Uzasno je vreme, ne treba nista narocito ocekivati od ovog prvenstca u smislu rekorda i rezultata evropljana...
September 14, 2025Sep 14 2 hours ago, radisa said: Uzasno je vreme, ne treba nista narocito ocekivati od ovog prvenstca u smislu rekorda i rezultata evropljana...Na 10 000 m zlato uzeo pravi™ Francuz, a bronzu pravi™ Šveđanin
September 15, 2025Sep 15 Karalis drzi mini ventilator da rashladi svetskog prvaka Podavice se od vrucine i vlage izgleda.Opa, evo rekorda