September 15, 2025Sep 15 Ono kad niko ne sumnja ko ce da obori neki rekord na prvenstvu... Edited September 15, 2025Sep 15 by Stela
September 15, 2025Sep 15 Mnogo je lepo koliko ostali skakači navijaju da preskoči i raduju se s njim.
September 15, 2025Sep 15 Najdosadnija disciplina na SP dosad i naravno, posvećeno joj je ubedljivo najviše vremena. Makar je gotovo.Bimiš i Kambunđi
September 15, 2025Sep 15 1 hour ago, Lord Stef said:Prolete Beamish na biciklu pored El Bakalija Jel kivi juče pao u kvalifikacijama kad mu je lik stao na glavu i pored toga uspeo da se kvalifikuje u finale?
September 15, 2025Sep 15 Na 1500 m Hoker diskvalifikovan zbog guranja Nemca. Dešavaju se te stvari ali ovo je baš bilo preterano i nadam se da žalba neće biti usvojena. Najbolje da se još dopuste i rvački zahvati.
September 15, 2025Sep 15 Jel Duplantis da ovakvom motkom može da preskoči 6,50m? Da li uopšte postoji mogućnost da se motka produži, a da ostane isto teška i elastična i šta god je več potrebno, ili su to pusti snovi?
September 15, 2025Sep 15 2 hours ago, arheolog1981 said:Jel kivi juče pao u kvalifikacijama kad mu je lik stao na glavu i pored toga uspeo da se kvalifikuje u finale?E ne znam, bio sam na poslu, al' sad moram da vidim i tu scenu
September 16, 2025Sep 16 Šteta što se ovako malo prati ovde Baš je uzbudljivo u većini disciplina.Naši prolaze gore od mojih najcrnjih predviđanja. Ivana bi danas opušteno ušla u finale da se u onom prvom skoku odrazila na dasci umesto pola metra od nje, druga dva skoka nisu ni za pomen. Šteta, bio bi to lep način da zaokruži karijeru, pitam se hoće li imati motivacije i smisla da se takmiči i sledeće sezone.
September 16, 2025Sep 16 13 minutes ago, Halvard said:Šteta što se ovako malo prati ovde Baš je uzbudljivo u većini disciplina.Naši prolaze gore od mojih najcrnjih predviđanja. Ivana bi danas opušteno ušla u finale da se u onom prvom skoku odrazila na dasci umesto pola metra od nje, druga dva skoka nisu ni za pomen. Šteta, bio bi to lep način da zaokruži karijeru, pitam se hoće li imati motivacije i smisla da se takmiči i sledeće sezone.Takmičenja u radno vreme, pratilo bi se uživo samo tako da to nije slučaj :)Ethan KATZBERG oborio rekord prvenstava u bacanju kladiva sa 84.70... lik ima 23 godine i sad je na 2 metra od svetskog ekorda koji važi od 1986. godine Sydney MCLAUGHLIN na 400m u polufinalu trčala 48.29 sa dosta rezerve kako mi se čini. Možda dobijemo trku ispod 48 sekundi prvi put u 40 godina
September 16, 2025Sep 16 Neka se ona lepo prebaci na 400m flat i tamo radi ŝta hoće, samo da ostavi Femke na miru i na vraća se na prepone
September 16, 2025Sep 16 gledam ja svaki dan samo ne komentarism mnogo. cekam gout gouta sutra valjda na 200m.mclaughlin je carica i bas me interesuje moze li do nekog rekorda. valjda ce se takmiciti i u preponama.pitam se jel isti trener trenira kanadske kladivase ili je slucajnost sto dominiraju u obe konkurencije...
September 16, 2025Sep 16 Just now, 189- said:mclaughlin je carica i bas me interesuje moze li do nekog rekorda. valjda ce se takmiciti i u preponama.Ove godine ne. Priča se da neće vraćati preponama do LA '28.