Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Atletika

Featured Replies

Brat je lagan

• Replies 5.6k
  • Views 332.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ono kad niko ne sumnja ko ce da obori neki rekord na prvenstvu...

Edited by Stela

Ma daj, ovo je bilo zalepljeno, izlupao lestvicu samo tako na putu u vis lolol

Mnogo je lepo koliko ostali skakači navijaju da preskoči i raduju se s njim.

Najdosadnija disciplina na SP dosad i naravno, posvećeno joj je ubedljivo najviše vremena. Makar je gotovo.

Bimiš i Kambunđi ziga

1 hour ago, Lord Stef said:

Prolete Beamish na biciklu pored El Bakalija ziga

Jel kivi juče pao u kvalifikacijama kad mu je lik stao na glavu i pored toga uspeo da se kvalifikuje u finale?

Na 1500 m Hoker diskvalifikovan zbog guranja Nemca. Dešavaju se te stvari ali ovo je baš bilo preterano i nadam se da žalba neće biti usvojena. Najbolje da se još dopuste i rvački zahvati.

Jel Duplantis da ovakvom motkom može da preskoči 6,50m? Da li uopšte postoji mogućnost da se motka produži, a da ostane isto teška i elastična i šta god je več potrebno, ili su to pusti snovi?

2 hours ago, arheolog1981 said:

Jel kivi juče pao u kvalifikacijama kad mu je lik stao na glavu i pored toga uspeo da se kvalifikuje u finale?

E ne znam, bio sam na poslu, al' sad moram da vidim i tu scenu D

Porobise Bocvanjani na 400m, u sve tri trke, niko im ni blizu nije bio

Šteta što se ovako malo prati ovde unsure Baš je uzbudljivo u većini disciplina.

Naši prolaze gore od mojih najcrnjih predviđanja. Ivana bi danas opušteno ušla u finale da se u onom prvom skoku odrazila na dasci umesto pola metra od nje, druga dva skoka nisu ni za pomen. Šteta, bio bi to lep način da zaokruži karijeru, pitam se hoće li imati motivacije i smisla da se takmiči i sledeće sezone.

13 minutes ago, Halvard said:

Šteta što se ovako malo prati ovde unsure Baš je uzbudljivo u većini disciplina.

Naši prolaze gore od mojih najcrnjih predviđanja. Ivana bi danas opušteno ušla u finale da se u onom prvom skoku odrazila na dasci umesto pola metra od nje, druga dva skoka nisu ni za pomen. Šteta, bio bi to lep način da zaokruži karijeru, pitam se hoće li imati motivacije i smisla da se takmiči i sledeće sezone.

Takmičenja u radno vreme, pratilo bi se uživo samo tako da to nije slučaj :)

Ethan KATZBERG oborio rekord prvenstava u bacanju kladiva sa 84.70... lik ima 23 godine i sad je na 2 metra od svetskog ekorda koji važi od 1986. godine

Sydney MCLAUGHLIN na 400m u polufinalu trčala 48.29 sa dosta rezerve kako mi se čini. Možda dobijemo trku ispod 48 sekundi prvi put u 40 godina

Neka se ona lepo prebaci na 400m flat i tamo radi ŝta hoće, samo da ostavi Femke na miru i na vraća se na prepone happy

gledam ja svaki dan samo ne komentarism mnogo. cekam gout gouta sutra valjda na 200m.

mclaughlin je carica i bas me interesuje moze li do nekog rekorda. valjda ce se takmiciti i u preponama.

pitam se jel isti trener trenira kanadske kladivase ili je slucajnost sto dominiraju u obe konkurencije...

Just now, 189- said:

mclaughlin je carica i bas me interesuje moze li do nekog rekorda. valjda ce se takmiciti i u preponama.

Ove godine ne. Priča se da neće vraćati preponama do LA '28.