March 21, 20251 yr Počelo danas svetsko prvenstvo u dvorani u Kini, traje do nedelje, prenosi rts2, Mijaljević i ja sam Nemanja Matić.
March 22, 20251 yr On 17. 3. 2025. at 9:10, Grandilof said:https://www.danas.rs/sport/vilagos-osvojila-zlato-u-bacanju-koplja-na-zimskom-kupu-evrope-u-bacanjima/ Za metar i kusur oborila nacionalni i sopstveni rekord...Kasnim, ne stižem više ni atletiku da pratim. S ovom daljinom uzima zlato gde god se pojavi u dogledno vreme
March 23, 20251 yr Angelina četvrta na svetskom dvoranskom prvenstvu sa 195cm, jako malo falilo da preskoči 199 što bi bilo zlato
June 15, 20251 yr Samo da kažem da sam ja prodala svoje karte za Stokholm jer se moj polumaraton poklopio na isti dan.
July 19, 2025Jul 19 Zlato za Topić na U23 prvenstvu Evrope, 195cm. Sad će je pratiti i Vilagoš jer je prebacila 61m u drugoj seriji... ostale ne mogu do te daljine
August 21, 2025Aug 21 Adriana Vilagoš pobedila sinoć na mitingu Dijamantske lige u Lozani po užasnoj kiši. Jedina je bacala preko 60 m (i to 4 puta!), najbolji hitac je bio preko 63 m. Konkurencija je inače bila najjača moguća.Definitivno je spremna za medalju na SP i nadam se da je u Parizu naučila lekciju.Topić nažalost stagnira, ove godine se muči da preskoči 190 cm, o poboljšanju ličnog rekorda nema ni govora. Problem je što ni prošlogodišnji rezultati više nisu garant za medalje, ima sad još nekoliko devojaka koje mogu da skaču tih 195-196 cm. Videćemo kako će proći nastavak sezone i SP, ali ne deluje dobro.Ivana je odlučila da ne brani titulu na SP i da se umesto toga takmiči samo u troskoku. Ova disciplina joj inače sasvim fino ide, ima rezultate u rangu medalje na EP. SP je ipak druga priča, ali sigurno može do finala, što bi bio skroz OK plasman.
August 28, 2025Aug 28 Juče i danas je finale dijamantske lige... skok uvis za žene čak 4 devojke preko 2m. Olislagers 204, Mahučih 202 i iznenađujuće po 2m Britanka Morgan i Ukrajinka Levčenko Vilagoš upravo baca i druga je sa 62.96 iza Grkinje Cengko
September 10, 2025Sep 10 U subotu pocinje prvenstvo u Tokiju, vecernja takmicenja po nasem vremenu krecu od 12 pa traju negde do 16h.Pet devojaka (Spanovic, Gardasevic, Vilagos, Topic, Vucenovic) i Sinancevic predstavljaju Srbiju.Jedva cekam
September 10, 2025Sep 10 Prenosi Eurosport, pretpostavljam da će uz sport dodatak na HBO moći da se gledaju sva takmičenja zasebno kao na OI.
September 10, 2025Sep 10 Što se očekivanja tiče, mislim da bi bio neuspeh da Vilagoš ostane bez medalje. Naravno, uvek je moguće da neke tri podivljaju i bace 66m+ pa da Adriana sa 65 i nešto izvisi, ali realno od nje zavisi. Ako bude bacala najbolje što može, medalja je tu. Ima ono iskustvo iz Pariza, valjda je nešto naučila.Za sve ostale osim Vučenović je plasman u finale maksimum. Računam tu i Angelinu Topić, nažalost. Lako može da se desi da ovaj put za medalju mora da se ide preko 2m, ona nije prišla tome ove godine. Neka prođe u finale i tamo makar izjednači lični rekord, pa za koje god mesto to bude dovoljno, puna kapa.Ivana se takmiči u troskoku, biće zanimljivo videti koliko može. Mislim da je plasman u finale realan, medalja svakako ne, ali i ona da obori lični rekord, dovoljno je.Gardašević da prođe u finale i onda bude u top 8. Nije baš pokazala ove sezone da je spremna za to, ali eto, to bi bio lep uspeh.Sinančević valjda prvi put u životu ozbiljno trenira, vazda je nešto bio povređivan i bolestan, mislim da je to konačno iza njega, ali teško da je spreman da ponovi svoje najbolje rezultate iz karijere. Za početak je dovoljno da sada dođe do finala. Marija Vučenović može do finala ako bude bacala na svom apsolutnom maksimimu i to bi otprilike bilo to.