September 12, 2025Sep 12 Večeras počinje. Prvog dana imamo dvoje naših u akciji. Armin Sinančević u 4 ujutru nastupa u kvalifikacijama bacanja kugle. Ako prođe u finale, ponovo izlazi u 14:10. U 11:30 su kvalifikacije u skoku u dalj gde se takmiči Milica Gardašević.
September 13, 2025Sep 13 dvojica trkača ulaze zagrljeni u cilj, jedan drugom pomažu da povređeni završe trku, slika koja će obići svet, postati viralna, RTS u tom trenutku odlazi na reklame. na ES ima manje reklama ali tamo komentariše ona koraćevska budala, tako da ništa
September 13, 2025Sep 13 Jbg propusticu pola prvenstva zbog posla i vremenske razlikeJel' Spanovic skace samo troskok?
September 13, 2025Sep 13 Gledam ES. Komentator je pola steeplechase trke objasnjavao nelagodu da pominje odlicnog kenijskog takmicara koji se preziva Serem.
September 13, 2025Sep 13 3 € za HBO Max sport dodatak i možete da birate komentatore koje vam duša želi plus da gledate svaku disciplinu posebno u celosti.
September 13, 2025Sep 13 3 minutes ago, Halvard said:3 € za HBO Max sport dodatak i možete da birate komentatore koje vam duša želi plus da gledate svaku disciplinu posebno u celosti.Cekaj, dodatak nekom paketu koji vec moram da imam, ili mogu samo to da uplatim za ovo prvenstvo?
September 13, 2025Sep 13 Ako već imaš HBO, uplatiš sport dodatak koji traje mesec dana, otkažeš kad želiš.
September 13, 2025Sep 13 Ma mene inace ne nerviraju komentatori, ima sta mi se svidja u komentarisanju i sta ne, neko mi prija vise ili manje...ali da mi to izaziva ikakav stres u zivotu nema sanse.
September 13, 2025Sep 13 20 minutes ago, Lord Stef said:Jbg propusticu pola prvenstva zbog posla i vremenske razlikeJel' Spanovic skace samo troskok?Ivana samo troskok.
September 13, 2025Sep 13 1 minute ago, Stela said:Ma mene inace ne nerviraju komentatori, ima sta mi se svidja u komentarisanju i sta ne, neko mi prija vise ili manje...ali da mi to izaziva ikakav stres u zivotu nema sanse.pogledaj još jednom na kom si forumu evo ga debilko na ES kaže da pobednica kval na 100m nema telo kakvo treba da ima 1 devojčica ali pričaće više o tome kada dođe neka još muškobanjastija. i tako
September 13, 2025Sep 13 2 minutes ago, levi said:pogledaj još jednom na kom si forumu Ne branim drugima da se nerviraju, pizde, komentarisu moje je da uzivam u disciplinama.