Zli Gli Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 (edited) Meni Spanovicka skroz bezveze, totalno neprivlacna, i po izgledu i po ponasanju. Naravno, bravo za zlatnu medalju, to je mnogo bitnije. U jebote, pa bas velika razlika u motki. U disku je 3m donosilop manje od 40bodova prednosti. Ne razumem toliku razliku. Mislim ok, jeste 5.40 odlican rezultat, ali opet 200 bodova je bas veliko. Neka Marija Vucenovic baca koplje u Q i u drugoj seriji 49m, ubedljivo poslednja trenutno. Vučenovićka studira u Americi, nije toliko loša kao što ovaj rezultat govori. A rezultat je smešan. Kako i da baca dobro kad je do pre par dana bila redovna na nasoj plazi, i to u nekim mini tangama koje joj bas i ne stoje nesto posebno dobro jer je ogromna. Ledja i butine kao muskarac, preterano. Edited July 8, 2016 by Zli Gli
Arkadija Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 (edited) Bravo, Ivana! A sad Rio. Edited July 8, 2016 by Arkadija
Parsons Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 prvo zlato za srbiju na evropskim prvenstvima u atletici
Zli Gli Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Brao! Gli, imaš stra od žena koje su jače od tebe. -_- Imam :D Ne, ozbiljno, jako cudnovat prizor, pogotovo sto ima i neku jednako cudnu frizuru, skraceno sa obe strane kao onomad Seka Aleksic... idem da nadjem slike Kristin Aron i Hajke Dreksler, da se vratim malo u normalu :D
wall Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Imam :D Ne, ozbiljno, jako cudnovat prizor, pogotovo sto ima i neku jednako cudnu frizuru, skraceno sa obe strane kao onomad Seka Aleksic... idem da nadjem slike Kristin Aron i Hajke Dreksler, da se vratim malo u normalu :D Ma lepa je kakvu god frizuru ima... Ali onda joj vidiš butine i... Brate. ^_^
Timmy Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Guglaj Alexandra Wester da se vratiš u normalu <_< Ote mi rec iz tastature
Lord Stef Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Schippers bez konkurencije, dominacija. Ivet <3 srebro. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Parsons Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 (edited) u bilansu medalja vodi turska (!) sa 3 zlata, 4 srebra i 1 bronzom. poredjenja radi, na proslom ep su imali samo jednu bronzanu Edited July 8, 2016 by Parsons
levi Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Tranzistoru zastala knedla u grlu kad se setio kolege Koraća
Halvard Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 u bilansu medalja vodi turska (!) sa 3 zlata, 4 srebra i 1 bronzom. poredjenja radi, na proslom ep su imali samo jednu bronzanu I od svih tih medalja samo jednu je osvojio takmičar rođen u Turskoj, bronza Emel Dereli u bacanju kugle. Bravo za Ivanu. :)
Recommended Posts