Ajant23 Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Bio dokumentarac o skandinavskim krimi serijama gde dankinja producent objasnjava da su se priliko navlacenja sredstava posluzili "lukavstvom" da sve to predstave kao "kulturno dobro" pa se navlaci i euroimage i onda se uvlace ostale "manje profitne" televizije da udju u projekat... Znači, znači skandinavsku seriju su predstavili kao ZDF-ovu da bi dobili pare od EU-a?
Frank Pembleton Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Znači, znači skandinavsku seriju su predstavili kao ZDF-ovu da bi dobili pare od EU-a? Ti me zajebavas sad...Obrnuto je...
Ajant23 Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 (edited) Gledao sam i iz ugla fondova EU, iz tvog ugla (odnosno producenta) je obrnuto. Iz mog ugla je kao što sam stavio smajli: Edited October 8, 2015 by Ajant23
mojo Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 evo, imas na ovim kikesovima. ja sam ih po titlovima pronasla /po onom ostatku naziva torent fajla... DANISH 720p50 HDTV-Z97/ To carice!!!
nezvanova Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 joooj, majcice, meni i ova sezona fenomenalna...prosto ne znam da li da je gledam kako izlaze serije ili da sacekam pa da gledam po zavrsetku emitovanja, sve zajedno...saga fenomenalna, zaplet interesantan a citava ekipa, sad vec rutinski, odradjuje seriju savrseno....nego, gledajuci odjavnu spicu, vidim da ima pozamasan broj clanova ekipe koja je radila seriju a da su ex Yu porekla...nisam znala da ih je bas toliko u danskoj a i da se toliki broj njih bavi tim poslom /a sad sam se setila i da u gotovo svim onim, uglavnom sjajnim danskim, filmovima uvek ima poneki lik koji je sa nasih prostora/
Tolaa Posted October 17, 2015 Author Posted October 17, 2015 Pa nije Bron samo danski, vec i svedski. A u Svedskoj ima koliko hoces Jugosa, Srba oko 120.000, Bosanaca oko 80, Hrvata 35, Makedonaca oko 10. Za zemlju od oko 10-ak miliona stanovnika, to je ogroman procenat. Meni je isto dobra sezona, cak mi Martin ne nedostaje pored ovog novog cudaka. :) Ne mogu da provalim u cemu je stvar s likom, ali odlican je sa Sagom.
Haralampije Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 (edited) A jel ima neki release za 3.sezonu bez umetnutih eng i swe titlova?Gleda mi se na tv-u a ne na kompu gde jedino mogu da ubijem te titlove u vlc-u Edited October 18, 2015 by Haralampije
Tolaa Posted October 22, 2015 Author Posted October 22, 2015 Ne mogu da provalim u cemu je stvar s likom Jasno posle 4. epizode. Za one koji cekaju BBC-jeve titlove, na BBC-ju 3. sezona krece 21. novembra.
mustang Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 ovi skandi svi shano dusho....verovatno od zime odlican bron i izludjuje me sto ne znam ko je ubica...mozda onaj sajko sa dredovima od crnog?
Tolaa Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 (edited) Posle pete epizode imaju tri potpuno nepovezana story line-a (koji se nece povezati do kraja). Nemam pojma kako ce da raspetljaju sve u samo 5 epizoda. Ali mi je posle ove prvi put ove sezone bilo bas zao sto gledam jednu po jednu, a ne sve na gomili. Edited October 27, 2015 by Tolaa
Frank Pembleton Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Posle pete epizode imaju tri potpuno nepovezana story line-a (koji se nece povezati do kraja). Nemam pojma kako ce da raspetljaju sve u samo 5 epizoda. Ali mi je posle ove prvi put ove sezone bilo bas zao sto gledam jednu po jednu, a ne sve na gomili.Znači preporučuješ se strpim?
Tolaa Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 Pa da. Posle prve 4 mi je bilo OK da cekam nedelju dana, ali sad hocu jos, a neeeema. :(
salata Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Sagin kolega i zaplet sa kolegom me je odmah podsetio na Filth (roman i film) i pandura i zaplet odatle... Ne znam da li jos neko vidi slicnost, ali zato sto me je podsetio, nisam se iznenadila posle cetvrte epizode i bilo mi je maalo predvidivo.
mustang Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 jel izasla peta epizoda sa engleskim prevodom?
Recommended Posts