Jump to content
IGNORED

Bron/Broen

Tolaa

Recommended Posts

Posted

Bio dokumentarac o skandinavskim krimi serijama gde dankinja producent objasnjava da su se priliko navlacenja sredstava posluzili "lukavstvom" da sve to predstave kao "kulturno dobro" pa se navlaci i euroimage i onda se uvlace ostale "manje profitne" televizije da udju u projekat...

Znači, znači skandinavsku seriju su predstavili kao ZDF-ovu da bi dobili pare od EU-a?

:twak:

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tolaa

65

• Arkadija

31

• mustang

27

• Frank Pembleton

20

Posted

Znači, znači skandinavsku seriju su predstavili kao ZDF-ovu da bi dobili pare od EU-a?

Ti me zajebavas sad...Obrnuto je...

Posted (edited)

Gledao sam i iz ugla fondova EU, iz tvog ugla (odnosno producenta) je obrnuto. Iz mog ugla je kao što sam stavio smajli:

Edited by Ajant23
Posted

evo, imas na ovim kikesovima.

ja sam ih po titlovima pronasla /po onom ostatku naziva torent fajla... DANISH 720p50 HDTV-Z97/

To carice!!!

Posted

joooj, majcice, meni i ova sezona fenomenalna...prosto ne znam da li da je gledam kako izlaze serije ili da sacekam pa da gledam po zavrsetku emitovanja,  sve zajedno...saga fenomenalna, zaplet interesantan a citava ekipa, sad vec rutinski, odradjuje seriju savrseno....nego, gledajuci odjavnu spicu, vidim da ima pozamasan broj clanova ekipe koja je radila seriju a da su ex Yu porekla...nisam znala da ih je bas toliko u danskoj a i da se toliki broj njih bavi tim poslom /a sad sam se setila i da u gotovo svim onim, uglavnom sjajnim danskim, filmovima uvek ima poneki lik koji je sa nasih prostora/

Posted

Pa nije Bron samo danski, vec i svedski. A u Svedskoj ima koliko hoces Jugosa, Srba oko 120.000, Bosanaca oko 80, Hrvata 35, Makedonaca oko 10. Za zemlju od oko 10-ak miliona stanovnika, to je ogroman procenat.

Meni je isto dobra sezona, cak mi Martin ne nedostaje pored ovog novog cudaka. :) Ne mogu da provalim u cemu je stvar s likom, ali odlican je sa Sagom. 

Posted (edited)

A jel ima neki release za 3.sezonu bez umetnutih eng i swe titlova?Gleda mi se na tv-u  a ne na kompu gde jedino mogu da ubijem te titlove u vlc-u

Edited by Haralampije
Posted

Ne mogu da provalim u cemu je stvar s likom

Jasno posle 4. epizode.

Za one koji cekaju BBC-jeve titlove, na BBC-ju 3. sezona krece 21. novembra. 

Posted

ovi skandi svi shano dusho....verovatno od zime 

odlican bron i izludjuje me sto ne znam ko je ubica...mozda onaj sajko sa dredovima od crnog? 

Posted (edited)

Posle pete epizode imaju tri potpuno nepovezana story line-a (koji se nece povezati do kraja). Nemam pojma kako ce da raspetljaju sve u samo 5 epizoda. Ali mi je posle ove prvi put ove sezone bilo bas zao sto gledam jednu po jednu, a ne sve na gomili. 

Edited by Tolaa
Posted

Posle pete epizode imaju tri potpuno nepovezana story line-a (koji se nece povezati do kraja). Nemam pojma kako ce da raspetljaju sve u samo 5 epizoda. Ali mi je posle ove prvi put ove sezone bilo bas zao sto gledam jednu po jednu, a ne sve na gomili.

Znači preporučuješ se strpim?
Posted

Pa da. Posle prve 4 mi je bilo OK da cekam nedelju dana, ali sad hocu jos, a neeeema. :(

Posted

Sagin kolega i zaplet sa kolegom me je odmah podsetio na Filth (roman i film) i pandura i zaplet odatle... Ne znam da li jos neko vidi slicnost, ali zato sto me je podsetio, nisam se iznenadila posle cetvrte epizode i bilo mi je maalo predvidivo.

Posted

jel izasla peta epizoda sa engleskim prevodom?