Jump to content
IGNORED

windows 1985

katamaran

Recommended Posts

Posted
Amiga je najbolji računar ikada
+1
  • Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

26

• Indy

15

• Razzmatazz

15

• hattori

14

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Indy

Posted Images

Posted
Amiga je najbolji računar ikada
Jos da je bio pristupacan...
Posted
Jos da je bio pristupacan...
realno, 1989. je koštao 1300DM (u Njemačkoj), a tadašnje plate su bile u tom rangu.
Posted

А је ли неко после спекија/комодора/амстердамарж прелазио на Атари?Е, да, и да се подсетимо легендарног огласа из месног ми недељника:Продајем рачунар два пута спектрум и приручник Башић програмирање.

Posted

Nađoh jedan svoj opis igre iz MM, ima toga još dosta, ali ne mogu više da pretražujem :D (mau me naterala da tražim)1396014_10202356223047831_403084578_n.jpg

Posted
А је ли неко после спекија/комодора/амстердамарж прелазио на Атари?
Ja posle zx48, pa CPC6128 prešao na Atari ST, pa posle na PC286
Posted
Ja posle zx48, pa CPC6128 prešao na Atari ST, pa posle na PC286
Nema šta nisi promašio, sve pogrešno.
Posted
Nema šta nisi promašio, sve pogrešno.
da, trebao je prvo 486, onda zx32, pa cpc464, pa 286 i na kraju atari st ili amiga 500
Posted
Moj nedosanjani san :cry:Posle sam sanjao Amigu, ali, bila kriza, jebi ga...Na kraju sam tek sredinom 90ih, posle 10 godina imanja C64, prešao na PC. To što nisam imao Amigu i dan-danas mi je rupa u životu :(
Sličan redosled, nije da sam baš baš patio za Amigom, ali bi mi lepo legla u to vreme pre PC-ja :(
Posted

Ne, nije problem u redosledu, nego grani. Prvo je trebaloC64/128, pa A500, pa A2000, pa onda - usred skenjavanja tržišta - 386, 486... Kao ja.

Posted (edited)

spektrum, pa dugo godina nista, pa prvo neki laptop 386 koji sam dobio, pa tek onda 486 :isuse:

Edited by Marko M. Dabovic
Posted
Ne, nije problem u redosledu, nego grani. Prvo je trebaloC64/128, pa A500, pa A2000, pa onda - usred skenjavanja tržišta - 386, 486... Kao ja.
nikad komodor
Posted
e, A2000 je već bio nedosanjani san...
Posted

Mislim da smo na pomolu rađanja novog ČvP ogranka...

Posted

eh, nekad su bile organizovane i tuče atarijevaca i amigista, a sad...