Jump to content
IGNORED

Dom za nezbrinute sitkome

Lrd

Recommended Posts

Posted

To je i moj problem sa bruklinom. Previše je običan da bi se tretirao kao nekakvo remek-delo televizijske komedije. Pitak je, zabavan, sve je odrađeno kako treba, ali....po meni ipak neka druga liga sitkoma. Daleeeeko od najboljih sezona recimo komjunitija i p&r (filadelfiju da ne spominjem), a nije baš ni big bang. Koji gledam evo osmu jebenu sezonu pa mogu da kažem da je baš postao krš bez da ne ispadnem elitista. :)

Da ga sutra ukinu ne bih se nešto potresao, a do tad ću da gledam jer nije kao da imam pametnija posla.

Sve se slažem osim za bang bang, to mi spada u isti koš ko i Brooklyn, koji ponekad pogledam jer mi leži tematika i opuštena je serija, ali daleko od toga da zaslužuje nekakve nagrade i hvalospeve. Psych je za ovo keva recimo.

Posted

Elem, obnovio sam posle jedno 12 godina Blackadder. Gledao sam ga besomučno kada se prvo prikazivao, a onda sam posle sa videa (nekada se ta reč koristila) gledao još nebrojeno puta do sredine devedesetih. Početkom veka sam gledao i video da je serija još bolja kad si stariji, a sad opet.

Druga, treća i četvrta sezona su potpuno neverovatne. Ne da ništa nije izgubila serija, nego je samo dobila. Ne mogu da smislim išta u komediji što može da se priključi Blackadderu po količini briljantnosti po sekundi vremena.

A i nisam mislio da mogu opet da se oduševljavam, grohotom smejem i da mi se stegne grlo po završetku serije.

• 1 month later...
Posted

Vratili su se Workaholics. :)

savršena predgrupa za always sunny četvrtak!
Posted

I nisu se samo oni vratili ove nedelje. :)

sv2ws3.jpg

Posted (edited)

Hteo i ja da prijavim, al reko niko drugi ne prati  ^_^ Ja od ove sezone zelim sto je moguce vise Lincolna!

Edited by Calavera
Posted (edited)

Elem, obnovio sam posle jedno 12 godina Blackadder. Gledao sam ga besomučno kada se prvo prikazivao, a onda sam posle sa videa (nekada se ta reč koristila) gledao još nebrojeno puta do sredine devedesetih. Početkom veka sam gledao i video da je serija još bolja kad si stariji, a sad opet.

Druga, treća i četvrta sezona su potpuno neverovatne. Ne da ništa nije izgubila serija, nego je samo dobila. Ne mogu da smislim išta u komediji što može da se priključi Blackadderu po količini briljantnosti po sekundi vremena.

A i nisam mislio da mogu opet da se oduševljavam, grohotom smejem i da mi se stegne grlo po završetku serije.

Sad ću i ja da počnem opet.

Edited by McCabe
Posted

I nisu se samo oni vratili ove nedelje. :)

sv2ws3.jpg

ća je ovo?

Posted

Broad City, pre neki dan krenula druga sezona.

Posted (edited)

Maalo je možda teško u samom početku, ali da se gleda svakako. :)

Sad ću i ja da počnem opet.

Obavezno javi utiske.

Edited by Lrd
Posted

ja odustao posle dve epizode. da li se zaista drastično popravi kasnije?
Posted

da, meni nije bilo jasno otkud toliki hajp dok nisam došao do valjda treće epizode, ono kad ne mogu da uđu u Jolandin™ stan. sve bolje i bolje od tada.

Posted (edited)

Mene je radilo od pocetka, ali mozda nekima treba vremena da se naviknu buduci da serija jeste malo offbeat.

edit: nego, mene je treca epizoda i to putovanje do kraja sveta da bi se nesto postiglo podsetila na 1 domaci klasik

Edited by Calavera
Posted

ja odustao posle dve epizode. da li se zaista drastično popravi kasnije?

Ja sam odustao posle prve. Pa me nagovorili da pogledam i drugu. Pa onda opet odustao zauvek. A onda me prijatelj naterao da gledam dalje i posle toga sam uživao. Ne znam da li se popravlja ili se čovek navikne, ali je super. :)

Posted

Ja sam odustao posle prve. Pa me nagovorili da pogledam i drugu. Pa onda opet odustao zauvek. A onda me prijatelj naterao da gledam dalje i posle toga sam uživao. Ne znam da li se popravlja ili se čovek navikne, ali je super. :)

da, da, skroz vredi truda. ko od nas sad ne bi podlegao čarima glavnih junakinja  :naughty:

http://youtu.be/D5ufnqqP5dc