nemoderisani Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 To je i moj problem sa bruklinom. Previše je običan da bi se tretirao kao nekakvo remek-delo televizijske komedije. Pitak je, zabavan, sve je odrađeno kako treba, ali....po meni ipak neka druga liga sitkoma. Daleeeeko od najboljih sezona recimo komjunitija i p&r (filadelfiju da ne spominjem), a nije baš ni big bang. Koji gledam evo osmu jebenu sezonu pa mogu da kažem da je baš postao krš bez da ne ispadnem elitista. :) Da ga sutra ukinu ne bih se nešto potresao, a do tad ću da gledam jer nije kao da imam pametnija posla. Sve se slažem osim za bang bang, to mi spada u isti koš ko i Brooklyn, koji ponekad pogledam jer mi leži tematika i opuštena je serija, ali daleko od toga da zaslužuje nekakve nagrade i hvalospeve. Psych je za ovo keva recimo.
Lrd Posted November 17, 2014 Author Posted November 17, 2014 Elem, obnovio sam posle jedno 12 godina Blackadder. Gledao sam ga besomučno kada se prvo prikazivao, a onda sam posle sa videa (nekada se ta reč koristila) gledao još nebrojeno puta do sredine devedesetih. Početkom veka sam gledao i video da je serija još bolja kad si stariji, a sad opet. Druga, treća i četvrta sezona su potpuno neverovatne. Ne da ništa nije izgubila serija, nego je samo dobila. Ne mogu da smislim išta u komediji što može da se priključi Blackadderu po količini briljantnosti po sekundi vremena. A i nisam mislio da mogu opet da se oduševljavam, grohotom smejem i da mi se stegne grlo po završetku serije.
scab Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Vratili su se Workaholics. :)savršena predgrupa za always sunny četvrtak!
Lrd Posted January 16, 2015 Author Posted January 16, 2015 I nisu se samo oni vratili ove nedelje. :)
Calavera Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 (edited) Hteo i ja da prijavim, al reko niko drugi ne prati ^_^ Ja od ove sezone zelim sto je moguce vise Lincolna! Edited January 16, 2015 by Calavera
Ryan Franco Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 (edited) Elem, obnovio sam posle jedno 12 godina Blackadder. Gledao sam ga besomučno kada se prvo prikazivao, a onda sam posle sa videa (nekada se ta reč koristila) gledao još nebrojeno puta do sredine devedesetih. Početkom veka sam gledao i video da je serija još bolja kad si stariji, a sad opet. Druga, treća i četvrta sezona su potpuno neverovatne. Ne da ništa nije izgubila serija, nego je samo dobila. Ne mogu da smislim išta u komediji što može da se priključi Blackadderu po količini briljantnosti po sekundi vremena. A i nisam mislio da mogu opet da se oduševljavam, grohotom smejem i da mi se stegne grlo po završetku serije. Sad ću i ja da počnem opet. Edited January 16, 2015 by McCabe
nemoderisani Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 I nisu se samo oni vratili ove nedelje. :) ća je ovo?
Calavera Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Broad City, pre neki dan krenula druga sezona.
Lrd Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 (edited) Maalo je možda teško u samom početku, ali da se gleda svakako. :) Sad ću i ja da počnem opet. Obavezno javi utiske. Edited January 17, 2015 by Lrd
scab Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Maalo je možda teško u samom početku, ali da se gleda svakako. :) ja odustao posle dve epizode. da li se zaista drastično popravi kasnije?
malkin Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Maalo je možda teško u samom početku, ali da se gleda svakako. :) da, meni nije bilo jasno otkud toliki hajp dok nisam došao do valjda treće epizode, ono kad ne mogu da uđu u Jolandin stan. sve bolje i bolje od tada.
Calavera Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 (edited) Mene je radilo od pocetka, ali mozda nekima treba vremena da se naviknu buduci da serija jeste malo offbeat. edit: nego, mene je treca epizoda i to putovanje do kraja sveta da bi se nesto postiglo podsetila na 1 domaci klasik Edited January 17, 2015 by Calavera
Lrd Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 ja odustao posle dve epizode. da li se zaista drastično popravi kasnije? Ja sam odustao posle prve. Pa me nagovorili da pogledam i drugu. Pa onda opet odustao zauvek. A onda me prijatelj naterao da gledam dalje i posle toga sam uživao. Ne znam da li se popravlja ili se čovek navikne, ali je super. :)
malkin Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Ja sam odustao posle prve. Pa me nagovorili da pogledam i drugu. Pa onda opet odustao zauvek. A onda me prijatelj naterao da gledam dalje i posle toga sam uživao. Ne znam da li se popravlja ili se čovek navikne, ali je super. :) da, da, skroz vredi truda. ko od nas sad ne bi podlegao čarima glavnih junakinja http://youtu.be/D5ufnqqP5dc
Recommended Posts