Janko Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Jel to Frenk Pembleton iz Odeljenja za ubistva, pored Nikoliceve slike?:D
MaryPoppins Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Počela Family Guya prvi put? Inače Brooklyn 99 je dobar, ali kakva zona sumraka, jebote. U ovoj epizodi se spremaju za motorcade duty za Serbian president, ali je došlo do odlaganja jer je on ostao u neplanirano dužim razgovorima sa Albanian president. Jok bre :D nego vrtim na loop simpson epizodu. i onda sam krenula prvo rendom da pustam omiljene ep, i na kraju odjebala rendom i krenula da pičim (ponovo) sve redom. užasni su
Lrd Posted October 16, 2014 Author Posted October 16, 2014 Jok bre :D nego vrtim na loop simpson epizodu. i onda sam krenula prvo rendom da pustam omiljene ep, i na kraju odjebala rendom i krenula da pičim (ponovo) sve redom. užasni su Tako i ja, samo mešam FG i Filadelfiju. Čista radost. :)
Lrd Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 Dobro, bre, opet niko ne javlja da je počela treća sezona Brickleberryja. Bolesniji i užasniji nego ikad. Sam početak sezone: Congratulations, Billy, you win Most handicapped: I reakcija: Thiss iss bulllshiiit: Mislim da je Brickleberry serija sa najmanje potrebnog vremena da se zna da li će se nekom svideti. Ako se svidi u prvih 20 sekundi, to je to. Ja se valjam, mnogo su loši. Nego, gledo neko Blackish?
nemoderisani Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Ja sam pogledao pilot i nije mi bila dovoljno dobra da nastavim, niti dovoljno losa da opljunem. A Brickleberry je next level u lošosti. Obožavam ih.
scab Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 odlična mi je poslednja big bang theory epizoda. samo što mi je ostao fargo flashback pa sam bio uveren da će billy bob pobiti celu zgradu kad sam ga video na vratima...
Pokojni Ruxin Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Poslednja epizoda new girl je najbolja do sad, a i inace je u pitanju lagano jedan od najboljih aktuelnih sitkoma. Ali od druge sezone, tj. otkad su krenuli da sve vise pomeraju fokus sa zoi. Supporting cast je fenomenalan.
scab Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Poslednja epizoda new girl je najbolja do sad, a i inace je u pitanju lagano jedan od najboljih aktuelnih sitkoma. Ali od druge sezone, tj. otkad su krenuli da sve vise pomeraju fokus sa zoi. Supporting cast je fenomenalan. jeste. poslednja sezona naročito. dobro je što nisam odustao nakon prve sezone kao što sam planirao. brooklyn nine-nine i simpsons takođe razbijaju u poslednjim sezonama. inače, izgleda da pratim marry me, al kad niko ne gleda.
copkillah Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Htedoh baš da pohvalim Brooklyn Nine-Nine, potpuno opuštena i zabavna serija, ko nije počeo da gleda, neka to uradi odmah.
Pokojni Ruxin Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Ma to svi gledamo, ja skrecem paznju na ovo sto razbija i bez silne ljubavi vaskolikog interneta. :p Meni je super bruklin i rado da gledam, ali kad citam raznorazne reakcije i vidim koliko je nagrada pokupio opet sticem utisak kao da nesto tu propustam.
malkin Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 ja odgledao valjda prve dve epizode bruklina 99 i batalio. likovi preterani, po teško izraubovanim kalupima napravljeni, predvidljiv humor, tako nekako. jel se popravlja to i /ili razvija nekako kasnije ili jok?
Calavera Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 (edited) Popravlja se, svaki sitcom na samom pocetku mora da prodje tu fazu upoznavanja publike s likovima tokom koje ima manje vremena za fore. Doduse, B99 je po tom pitanju bolji od vecine sitcoma, pa ako ti se te prve epizode bas nisu svidele, onda serija verovatno i nije za tebe. Edited November 12, 2014 by Calavera
Pokojni Ruxin Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 ja odgledao valjda prve dve epizode bruklina 99 i batalio. likovi preterani, po teško izraubovanim kalupima napravljeni, predvidljiv humor, tako nekako. jel se popravlja to i /ili razvija nekako kasnije ili jok? To je i moj problem sa bruklinom. Previše je običan da bi se tretirao kao nekakvo remek-delo televizijske komedije. Pitak je, zabavan, sve je odrađeno kako treba, ali....po meni ipak neka druga liga sitkoma. Daleeeeko od najboljih sezona recimo komjunitija i p&r (filadelfiju da ne spominjem), a nije baš ni big bang. Koji gledam evo osmu jebenu sezonu pa mogu da kažem da je baš postao krš bez da ne ispadnem elitista. :) Da ga sutra ukinu ne bih se nešto potresao, a do tad ću da gledam jer nije kao da imam pametnija posla.
Recommended Posts