nenad Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 5 minutes ago, dragance said: Jeste, crvi. Tj larve mušice. meni je to jedan od glavnih razloga za posetiti korziku. 1
Patty Lee Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 24 minutes ago, slepa živana said: s čim je ovo? jel s moljcima? Kamo sreće. 2
JozoMujica Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Ništa iz vode i ništa od životinje osim mišića. 1 1
Lo Zingaro Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Casu Marzu je Sardinija (da ne saljem sluzbene tuzbe na forum). Da smrdi, smrdi za sve pare ali je ukus bozanski. Inace, mnogi francuski sirevi su smrdljiviji ali ne tako ukusni.
ToniAdams Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 3 hours ago, banecare1 said: @Shan Jan mene su kinezi zvali na veceru u wang fu u jurija gagarina. autenticna klopa, jedina razlika sto smo pili rakiju, a ne kineski baijiu Vlasnica inače kuva za kineske delegacije kad nas posećuju, spektakl je restoran samo je poslednji put ozbiljno krajcovala
dragance Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 5 minutes ago, Poludziber said: Inace, mnogi francuski sirevi su smrdljiviji ali ne tako ukusni. Sad ću ja tebi službenu tužbu da pošaljem!! 2
Lo Zingaro Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 1 minute ago, Tsai said: Durian Prilicno nelagodno. Bio sam jednom na festi duriana u Kuali Lumpuru. Iako na otvorenom, hiljade tek otvorenih duriana se “cuju” na stotine metara pre ulaska u park gde se to odrzavalo. Zena jela sa zadovoljstvom.
Mil@n Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 2 minutes ago, Sandradjer said: Ne pitajte sta ima za jelo nego da l ima Vi tu birate a deca u Africi gladuju....
Tsai Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 22 minutes ago, Poludziber said: Prilicno nelagodno. Bio sam jednom na festi duriana u Kuali Lumpuru. Iako na otvorenom, hiljade tek otvorenih duriana se “cuju” na stotine metara pre ulaska u park gde se to odrzavalo. Zena jela sa zadovoljstvom. Isto u KL ali ne festival duriana nego smo se vozili kolima po gradu i parkirali pored duriandzije (kamion pun duriana kao lubenice ovde npr). Ti moji burazeri obozavaju, ja kad se nisam ispeglao na licu mesta 1
Frau Gabrijela Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 nisam probala mnogo neke egzotike. od ovih redovnih namirnica paprika mi izaziva nelagodu, nije da ne volim, ali mi nije dobro kad jedem. dva puta godišnje se pripremim na patnju i napucam se ajvara na sopstvenu odgovornost jer gospođa majka odlično pravi. cluk samo termički obrađen, tj. u kuvanim i dinstanim jelima. ne mogu ni jagnjetinu. i kokos. njega nikako. srećom, pa me slatkiši generalno ne privlače. pihtije i većinu iznutrica još nisam probala.
Mr.Mxyzptlk Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 iato kao frau samo sa paprikom i clukom. jagnjetina i ovcetina mi mirisu...
Popular Post ultra plasticni Posted October 1, 2023 Popular Post Posted October 1, 2023 Meni je prababa sa caletove strane, koja je daleko posle Drugog rata, uzivala u hlebu i grozdju, utuvila u glavu da se jagnje oseca, mirise u negativnom kontekstu, takoreci smrdi. I to trajalo dosta dugo i ja sam naravno redovno jeo piletinu i svinju, dok su ostali jeli jagnje, kao kakva baba. Sve se to promenilo kada sam zavrsio kod rodjaka u Vranicu za Sv. Iliju pre jedno 15-ak godina, tri komada su bila na raznju i taj miris je preplavio celo dvoriste pomesan sa mirisom deteline iz drugog otkosa i mirisom hladnog spricera i naravno da se uopste nije osecalo, i bilo je tako prijatno, toplo avgustovsko popodne kada mi se otvorio um, i kada su mi se otvorili receptori za miris i ukus kao nikad do tad. Od tada vise nemam problema sa jagnjetinom, a bogami ni sa prababom 4 6
Recommended Posts