Jump to content
IGNORED

Шта не подносите, ал баш


расејан

Recommended Posts

Овде не мислим само на "никад нисам јео х нити намеравам", него и на разне појаве које могу скроз да вам сјебу угођај.Тренутно су ми на уму две ствари:

  1. мокро. Не могу да једем кад је мокар сто, есцајг или моје руке. Прво измислим начин да то обришем/осушим па онда могу да једем.
  2. топла салата. Ако салату морам да сипам у тањир поред варива/меса, па се загреје, то више није то. Бивало је да сам прескочио салату због тога.
  3. пресољено - ово већ могу да поднесем, ал' место стиже на списак за избегавање.

Link to comment

U vrtiću smo svi dobili trajne traume vezane za pire krompir, seckani spanać, poparu, sladak kupus i dinstanu šargarepu.Strah od pirea i šargarepe sam uspeo da izlečim u narednih 30 godina, sladak kupus mogu da pojedem ako je baš pitanje života i smrti, a od same pomisli na poparu ili seckani spanać i danas dobijam napade teške depresije. Pre bih pasao travu u parku nego jedan zalogaj toga da progutam.Iz nekog čudnog razloga, mirođiju izuzetno cenim u grašku ali je ne podnosim u bilo kom drugom jelu.Čim vidim poslužavnik sa pihtijama, završavam obed i ustajem od stola.

Link to comment

Ono sto ume da me uberiznervira jeste skorup u mleku, toplom ili hladnom. Mleko mi je od bebecih dana omiljena hrana, i ako ne procedim dobro i upadne mi malo u solju, toliko me to iziritira i zgrozi da imam potrebu da iskuliram neko vreme pre nego sto bih se vratila operaciji vadjenja skorupa i konacnom ispijanju :/Mrzim museme umesto stoljnjaka, imam utisak da mi se podlaktice lepe i odmah mislim o nehigijeni, eek

Link to comment

Kuvano mleko. I miris i (nekada) ukus mi izazivaju momentalni nagon za povracanjem, ali zaista.Dunja u bilo kom obliku, cak mi je i miris odvratan (ali ne povracam).

Link to comment
- Kacamak, zbog trauma iz vrtica.
Zaboravih ovo da dodam na listu trauma. Uspeo sam da se oporavim do nivoa vruće palente sa sirom/slaninom/paradajzom ali kačamak sa mlekom nisam u stanju ni da pogledam.
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...