Joshua Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 meni samo nije jasno kako ona nije imala načina da kontaktira hajrića osim posredno, a čovek joj dao mejl...
Hella Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 inače za sutra kandidujem samog sebe jer ujutro krećem u bg na dva dana ej a od asesoara sam spakovao 1 majicu
namenski Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 inače za sutra kandidujem samog sebe jer ujutro krećem u bg na dva dana ej a od asesoara sam spakovao 1 majicu Nestade Kulovgrad, ko da ga nije ni bilo... Sto blize Kulovgradu, sve bg-skije.... Negde kod Indjije ce da postane Beograd, na Gazeli ce vec da bude Бегиш... Фрка, а?
Shan Jan Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 U Srbiji moze svaka tuzba da prodje. Moze i njegova zbog pretnji. Sve je samo pitanje koga sudija vise voli, jelte. Govno od zemlje. BTW, slatka joj je ova o tome da se cuva jerbo tuzbe lako prolaze kad su zene uvredjena strana :D
*edited by mod Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Ako se dobro secam zar nije i Gazza popio neku pretnju tuzbom od doticne?
namenski Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Kod inđije će da upali GPS Sta ce mu? Zna on da svi putevi vode u Beli grad...
Hella Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 slatka joj je ova o tome da se cuva jerbo tuzbe lako prolaze kad su zene uvredjena strana to ti je rodna ravnopravnost na delu
Sir Oliver Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Some girls are bigger then others, što'no reče Morrissey: Sajber Van Dr Last @CyberWanderlust A inace Ana Marija je nije kritikovana kao "zena" od strane Daria Hajrica. Prva bih je branila od toga. Nego, imam novi ulov na sabajle, ali pošto se političari ne važe, plus nije ovdašnji, ide u spojler Ognjen Tadić, kandidat Saveza za promene za predsednika RSVoleo bih da budem Vučić Republike SrpskeAutor: S. ČongradinBeograd - Poređenje da sam ja Aleksandar Vučić Republike Srpske mi prija, ocenjuje u intervjuu za Danas Ognjen Tadić, kandidat Saveza za promene za predsednika RS.- See more at: http://www.danas.rs/danasrs/politika/voleo_bih_da_budem_vucic_republike_srpske.56.html?news_id=290416#sthash.DPXe1ciT.dpuf
Weenie Pooh Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Šta znači da "je nije kritikovana"? I zašto Dr Lust misli da epitet "prodavac magle" cijla direktno na njenu ženstvenost, detektujem neku prikrivenu mizoginiju tu...
Apdajk Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Šta znači da "je nije kritikovana"? I zašto Dr Lust misli da epitet "prodavac magle" cijla direktno na njenu ženstvenost, detektujem neku prikrivenu mizoginiju tu... Sajberka hoće da kaže da ona ima radare za mizoginiju na društvenim mrežama i da kod Daria toga nije bilo.
Sir Oliver Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 (edited) "je" u "je nije kritikovana" , a na osnovu drugih tvitova Dr Last ( i ekipice "Žene s Interneta") na tu temu, mi izgleda kao - typo-error. edi(k)t: typo.errors.. ^_^ Edited October 9, 2014 by Sir Oliver
copkillah Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Sajberka hoće da kaže da ona ima radare za mizoginiju na društvenim mrežama i da kod Daria toga nije bilo. Mogla bi malo da izbaždari taj radar, pošto isti reaguje i tamo gde ne treba.
Recommended Posts