Turnbull Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 (edited) Ti kako 'oćeš, ja sad imam favorita na ovogodišnjem izboru za Tukana. Edited October 7, 2014 by Turnbull
beatakeshi Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 A i rodno si neosvešćen. Valjda Tukanka. Mada može i Tukana (ako se dobro akcentuje).
Turnbull Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Tukan je nagrada, beatakeshi, ne menja se po rodovima u odnosu na dobitnika/icu. Oskar je Oskar, čak i kad je za glavnu žensku ulogu, nije Oskarka.
Yoda Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Ti kako 'oćeš, ja sad imam favorita na ovogodišnjem izboru za Tukana. Ma gde, pa mucena Lakicka je van konkurencije. Ona igra u NBA Tukan ligi.
beatakeshi Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 (edited) Tukan je nagrada, beatakeshi, ne menja se po rodovima u odnosu na dobitnika/icu. Oskar je Oskar, čak i kad je za glavnu žensku ulogu, nije Oskarka. To ti kažem. et Yoda - možda nije MVP ali učesnik ALL STAR-a sigurno. Edited October 7, 2014 by beatakeshi
gospa buba Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Tukan je nagrada, beatakeshi, ne menja se po rodovima u odnosu na dobitnika/icu. Oskar je Oskar, čak i kad je za glavnu žensku ulogu, nije Oskarka. pa kosmose intervenishi!
Joshua Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 (edited) sine osećam se ko okeanolog kad čitam ovaj topik, majke mi. znaš koliko je toga još neistraženo, al se uvek iznova zapanjiš kad naletiš na nešto novo. ovo je sasvim novi oblik dudukluka. 20 hiljada milja od smisla. jebote... ali "dođu fanatici i kopaju onim četkicama"... pa jebote! Edited October 8, 2014 by Joshua
gospa buba Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 (edited) ^^ pa budimo realni. samo neke koske <_< Edited October 8, 2014 by gospa buba
Time Crisis Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 ali "dođu fanatici i kopaju onim četkicama"... pa jebote! Kao Velja u Nikad izvini, "ma pun mi je k... onih sa četkicama" :D
nera Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 ^^ pa budimo realni. samo neke koske <_< i kamenje ^_^
Аврам Гојић Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 (edited) Tupan godine 2005. Zato je Velja i rekao to u Nikad izvini, autori su parafrazirali ovu izjavu. Edited October 8, 2014 by Грешни Василије
Recommended Posts