Misko Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 Sto se Dollars, ili The Man With No Name trilogije tice, naravno da volim TGTBATU, ali izdvojio bih i For a few Dollars more..Fistfull je najslabiji, i dalje pristojan rimejk Jodzimba 1
ToniAdams Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 Gledajte poslednje kojene, malo vestern remekdelo 1
Mil@n Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 3 hours ago, Misko said: Dobar je, mada High Plains drifter, nesto drazi licno, gledaj i taj, ako nisi.. Nema par meseci da sam ga gledao. Nisam oduševljen, jedan od slabijih Istvudovih westerna, meni barem.
Jean-Luc Picard Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 (edited) Ja sam ipak više ljubitelj romantičnog u odnosu na revizionistički vestern ..... Omiljeni : "Rio Bravo" "Eldorado" "Čovek koji je ubio Liberti Valansa" Edited June 2, 2023 by Jean-Luc Picard
Misko Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 Rio bravo, nikada nisam shvatio toliku ljubav za isti, iskreno...
ToniAdams Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 fini su to sve filmovi, ali ako moram da biram izmedju opeglane roze kosulje dzona vejna i klintija koji smrdi bukvalno sa platna, biram ove druge. spageti vestern je bukvalno oziveo podgrejavanu lesinu i hvala mu na tome. ali staaaari vestern jest udario temelje. ako bih pravio listu top pet, vrv bi to bili, nebitno kojim redosledom - dobar los zao - za saku dolara - bilo jednom na divljem zapadu - divlja horda - tragaci 5
Misko Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 Kad asu u pitanju neo vesterni, netipicni vesterni: no Country for old men, domaci Brat doktora Homera, kraj rata isto sa batom, ima vajb revenge vesterna,od spageta, izdvjio ih i Death Rides a horse(onaj iz kog Traantino stalno koristi muziku)
Sandens Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 je l snimljen uopste neki dobar film o americkom gradjanskom ratu, sever - jug i to? koje je to razocarenje bilo za jednog fana teksa vilera u osnovnoj skoli kad sam skontao da se ta tema uopste ne radi na casovima istorije.
radisa Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 I sever i jug, nije film, nego serija, ali se valjda računa? 1
namenski Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 Hjuston i: Mislim i da je Krejnova knjiga prevedena na s/h... 1 1
namenski Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 (edited) I Fordovantm pogled sa obaveznim Dzon Vejnom, doduse i Holdenom: Edited June 2, 2023 by namenski 1 1
namenski Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 4 hours ago, ToniAdams said: i kuda idu divlje svilje Rodonacelnik i obavezni Zika Mitrovic: 2
Recommended Posts