June 1, 20231 yr Sto se Dollars, ili The Man With No Name trilogije tice, naravno da volim TGTBATU, ali izdvojio bih i For a few Dollars more..Fistfull je najslabiji, i dalje pristojan rimejk Jodzimba
June 2, 20231 yr 3 hours ago, Misko said: Dobar je, mada High Plains drifter, nesto drazi licno, gledaj i taj, ako nisi.. Nema par meseci da sam ga gledao. Nisam oduševljen, jedan od slabijih Istvudovih westerna, meni barem.
June 2, 20231 yr Ja sam ipak više ljubitelj romantičnog u odnosu na revizionistički vestern ..... Omiljeni : "Rio Bravo" "Eldorado" "Čovek koji je ubio Liberti Valansa" Edited June 2, 20231 yr by Jean-Luc Picard
June 2, 20231 yr fini su to sve filmovi, ali ako moram da biram izmedju opeglane roze kosulje dzona vejna i klintija koji smrdi bukvalno sa platna, biram ove druge. spageti vestern je bukvalno oziveo podgrejavanu lesinu i hvala mu na tome. ali staaaari vestern jest udario temelje. ako bih pravio listu top pet, vrv bi to bili, nebitno kojim redosledom - dobar los zao - za saku dolara - bilo jednom na divljem zapadu - divlja horda - tragaci
June 2, 20231 yr Kad asu u pitanju neo vesterni, netipicni vesterni: no Country for old men, domaci Brat doktora Homera, kraj rata isto sa batom, ima vajb revenge vesterna,od spageta, izdvjio ih i Death Rides a horse(onaj iz kog Traantino stalno koristi muziku)
June 2, 20231 yr je l snimljen uopste neki dobar film o americkom gradjanskom ratu, sever - jug i to? koje je to razocarenje bilo za jednog fana teksa vilera u osnovnoj skoli kad sam skontao da se ta tema uopste ne radi na casovima istorije.
June 2, 20231 yr I Fordovantm pogled sa obaveznim Dzon Vejnom, doduse i Holdenom: Edited June 2, 20231 yr by namenski
June 2, 20231 yr 4 hours ago, ToniAdams said: i kuda idu divlje svilje Rodonacelnik i obavezni Zika Mitrovic: