henrik larsson Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Pre svega, na ubedljivom prvom mestu.Plus milijun. Ali ovde opet dolazimo do tog britanskog hajpa, koji je muziku koja je u Americi krenula još sredinom šezdesetih upakovao u krpice i medijski isfurao.
čekmeže Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Upravo to o čemu si pisao, hajp krpice i medijska isfuranost koji idu sa njim ga čine bitnim. Ako nizašta drugo bitan za prvi talas panka, kao i 1 patkin album za ove prostore što je kobni okačio. Što bi to bilo precenjeno?
ToniAdams Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Daydream Nation.uf, od SY ima jedno trecina zesce precenjenih albuma
henrik larsson Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 (edited) Upravo to o čemu si pisao, hajp krpice i medijska isfuranost koji idu sa njim ga čine bitnim. Ako nizašta drugo bitan za prvi talas panka, kao i 1 patkin album za ove prostore što je kobni okačio. Što bi to bilo precenjeno?Precenjeno u smislu da ćeš ga na 99,9% lista najbitnijih pank albuma naći na prvom mestu. A uradio je upravo ono što su uradili Black za mjetal i Nevermind za gitarsku buku općenito, ufurao ga u mejnstrim. Pola likova iz tog doba je završilo poput raznih Bilija Ajdola i Fergala Šarkija.Daydream Nation.Nisam primetio da se nešto spektakularno hajpuje u odnosu na neke druge njihove albume. Edited July 23, 2013 by henrik larsson
Kampokei Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Ja pomisljao da napisem Daydream Nation, ali mi bi zao, jer je opet jedan od boljih koncerata koje sam gledao upravo bio SY performing Daydream Nation.Moj kandidat Zen Arcade. Jebi ga :)
Hella Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Daydream Nation.meni svaki sonik juf precenjen sem goo, a nisam baš neki indigo pomodar.
henrik larsson Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Moj kandidat Zen Arcade. Jebi ga :)Uf, ovo je bilo baš hevi.
ToniAdams Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 (edited) Ja pomisljao da napisem Daydream Nation, ali mi bi zao, jer je opet jedan od boljih koncerata koje sam gledao upravo bio SY performing Daydream Nation.Moj kandidat Zen Arcade. Jebi ga :)jese drogiras? :(elem, meni su pistolsi medju najprecenjenijim bendovima ikada, zahvaljujuci njima nastalo je sve ono sto mrzim u vezi sa pankom. Edited July 23, 2013 by ToniAdams
Recommended Posts