Jump to content
IGNORED

Najprecenjeniji albumi evr

Turnbull

Recommended Posts

Posted

Ja sam za Black album emotivno vezan jer sam tek sa tim albumom upoznao Metaliku. Ovo naravno nema nikakve veze sa inače ispravnom tezom da je Black album približio metal mainstreamu, već sa datumom mog rođenja u krštenici; jednostavno sam bio premlad da bih ranije otkrio Masters of Puppets koji je po mom mišljenju najbolji njihov album. Odmah zatim ide ...and justice.Krajnje subjektivna nota, nikada nisam razumeo zbog čega je Roy Orbison toliko bitan muzičar. Za mnoge druge iz njegove generacije nemam takvu dilemu.Svakako se slažem za Sex Pistolse, bilo je mnogo kvalitetnijih žanrovskih bendova od njih, pre i posle tog albuma.

• Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tsai

36

• MocaVukotic

32

• kobni zelaya

28

• Indy

26

Posted

The Rolling StonesSviranje kurcu, od početka do kraja..Apsolutno se ništa ne bi promenilo u muzici da nisu postojali..

Posted
The Rolling StonesSviranje kurcu, od početka do kraja..Apsolutno se ništa ne bi promenilo u muzici da nisu postojali..
uh
Posted
Pa samim tim sto su bili mozda i najzasluzniji za (ako tako mogu reci) revival bluza i priblizavanje istog sirokim narodnim masama na ostrvu, te diljem Evrope i svijeta, Stounsi su zacementirali svoje mesto u istoriji svemira. Da nista drugo nisu uradili, bilo bi dovoljno. Tako da ova izjava ne moze biti tacna. I to ti kaze neko ko vise naginje Bitlsima u cuvenoj (i cuveno besmislenoj) dihotomiji™. ;)
Posted
Konačno. Ovo mislim o njima od kad znam za sebe, a mislio sam da sam jedini u vasioni. Hvaljen Bob, i am not alone!
Posted

Pa niste jedini, dosta je ljudi operisanih od ukusa

Posted
Pa samim tim sto su bili mozda i najzasluzniji za (ako tako mogu reci) revival bluza i priblizavanje istog sirokim narodnim masama na ostrvu, te diljem Evrope i svijeta, Stounsi su zacementirali svoje mesto u istoriji svemira..
Široke narodne mase i kvalitet nikako ne idu zajedno..Pomenuti su zacementirali svoje mesto samo time što su ulili nadu prosečnima da mogu biti nešto više..Ipak, to je samo kada široke narodne mase glasaju, u istoriji svemira većina nikada nije u pravu, bar do sada..
Posted (edited)
Pa niste jedini, dosta je ljudi operisanih od ukusa
I još više od pristojnosti Edited by Mostly harmless
Posted
Široke narodne mase i kvalitet nikako ne idu zajedno..Pomenuti su zacementirali svoje mesto samo time što su ulili nadu prosečnima da mogu biti nešto više..Ipak, to je samo kada široke narodne mase glasaju, u istoriji svemira većina nikada nije u pravu, bar do sada..
Dakle, ti ne sporiš uticaj Stonesa samo misliš da je bio loš?Ok, ne voliš rnr.
Posted
Krajnje subjektivna nota, nikada nisam razumeo zbog čega je Roy Orbison toliko bitan muzičar.
bitlsi bate bitlsi.
Posted

jedno je ne voleti ih, ali sporiti im uticaj... ne znam, možda ste i u pravu, stvarno kao da nikad nisu ni postojali.

Posted (edited)
Krajnje subjektivna nota, nikada nisam razumeo zbog čega je Roy Orbison toliko bitan muzičar. Za mnoge druge iz njegove generacije nemam takvu dilemu.
dovoljan dokaz vrednosti blazenopocivseg roy orbisona je da su svojevremeno zlatka golubovica zvali srpski roy orbison. Edited by Parsons
Posted
bitlsi bate bitlsi.
zajednička tura? ok, ristepak za to. ali kad pogledam listu najvećih hitova nekako Orbison ne dobacuje daleko koliko mu se pripisuje. Možda propuštam neke manje poznate doprinose?Inače, svaka čast za Traveling Wilburys, makar kao zamisao.