dillinger Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 (edited) Ja baš imam utisak da se Daydream Nation ističe kao naj naj od SY, preporuka za prvo slušanje i upoznavanje sa bendom itd....što nije bez osnova jer je baš nekakav prelaz od eksperimentalne im u pop fazu, al po meni ne naročit kompromis, bar sa ove distance nije sve to nešto upečatljivo. Slažem se sa Hellom, i Goo, a bogami i Dirty su bolji. Edited July 23, 2013 by dillinger
henrik larsson Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Sister je zakon, posle toga je sve krenulo sladunjavom uzlaznom linijom i kulminiralo sa Dirty.
čekmeže Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Precenjeno u smislu da ćeš ga na 99,9% lista najbitnijih pank albuma naći na prvom mestu. A uradio je upravo ono što su uradili Black za mjetal i Nevermind za gitarsku buku općenito, ufurao ga u mejnstrim. Pola likova iz tog doba je završilo poput raznih Bilija Ajdola i Fergala Šarkija.Ne pričam o dobrosti ili lošosti albuma, ako je 1 ploča uspela da ufura neki pravac u mejnstrim, onda nije za potcenjivanje, taj neki smisao.
djekson Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Precenjeno u smislu da ćeš ga na 99,9% lista najbitnijih pank albuma naći na prvom mestu. A uradio je upravo ono što su uradili Black za mjetal i Nevermind za gitarsku buku općenito, ufurao ga u mejnstrim. Pola likova iz tog doba je završilo poput raznih Bilija Ajdola i Fergala Šarkija.Fergal Šarki... plačem. Ali ok, sve si u pravu.
kobni zelaya Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 (edited) Sister je zakon, posle toga je sve krenulo sladunjavom uzlaznom linijom i kulminiralo sa Dirty.Meni ovako1. Sister2. Washing Machine3. Daydream Nation4. Goo5. Dirtyedip - po kvalitetu, ne po precenjenosti Edited July 23, 2013 by kobni zelaya
kobni zelaya Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Upravo to o čemu si pisao, hajp krpice i medijska isfuranost koji idu sa njim ga čine bitnim. Ako nizašta drugo bitan za prvi talas panka, kao i 1 patkin album za ove prostore što je kobni okačio. Što bi to bilo precenjeno?Što se Patke tiče, njih sam uvek doživljavao samo kao parodiju, sorry. Osim toga, već su postojali Pankrti. Jedino u čemu je Patka bila prva je to da se pojavila prva kod Minimaksa u emisiji.
henrik larsson Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 (edited) Meni Radiohead jedini ozbiljan bend koji se pojavio od 90. naovamo. Edited July 23, 2013 by henrik larsson
ToniAdams Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 meni ovo jedan od onih momenata kad mi je uzasno neprijatno i blam, a realno nista nisam kriv :(
henrik larsson Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Nije frka, Dirty se sviđa mnogim gotivnim likovima. Proći će.
henrik larsson Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Ali moraš raditi na tome, neće samo od sebe.
Recommended Posts