Pokojni Ruxin Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 (edited) Evo ja sam sad izbacio Januzaja i Agbonlahora (tako mi rekošte), a ubacio Gufrana i Bakunu. Ako sam nešto zajebao ili treba još neka izmena recite dok nije kolo krenulo.Edit - i gledam sad i žao mi stvarno propale godine jer uopšte nisam odradio loš draft. :( Edited February 7, 2014 by bob loblaw
zoki Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 (edited) E pa jebiga, ti si uzeo kad je već neregularno da napraviš još neregularnije. Kao da je isto praslinovati sad ili u poslednjem kolu, a neki neće ni imati tu sreću da na me nalete.Kako neregularnije, uzimam slobodne igrače?! To što sam ja otišao u minus je moj problem zbog koga (možda) žrtvujem jedno kolo a iskoristio sam tu priliku jer igram protiv tebe koji si zapostavio Draft, šta je tu moja krivica?! Je l' samo ovu trojicu da liferujem? Kolarov, Douson?Kolarov i Douson su ok, ali i Januzaj uz tu trojicu mora napolje...edit: A i u kakvoj sam ja to prednosti, aktivirao si se sad za ovo kolo sa novim i zdravim igračima (verovatno smo i slične transfere napravili) a za koju nedelju kad ponovo batališ će neko drugi imati laganu pobedu (osim ako Suki ne poludi) :D Edited February 7, 2014 by zoki82
kralj Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Ne govorim samo u kontekstu našeg duela, već ćeš u sledećem kolu imati prednost nad nekim ko bi možda isto tako napravio 5 transfera, a nije jerbo mu je bio bitan i rezultat u prethonom kolu (mada uvek možeš na mene da se vadiš ;) ). Januzaja sam izbacio, ali ako se drugi slažu, nabudžiću još par transfera pa da obojica krenemo u okršaj sa po -12.
Pokojni Ruxin Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 (edited) Ja se ovde pravim nesto kao fin, a zoki najaktivniji igrač pa vaka varalica. :oDuvajte ga zohari, idem da ubacim sukija i izdominiram sve od kraja! :P Edited February 7, 2014 by bob loblaw
zoki Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 (edited) Pa da sam znao da ćeš se aktivirati ne bih išao u minus, nego bih ušao u kolo sa +12 i lagano dobio... A šta će biti sledeće kolo ko zna, idem na Moću, on je ionako desektovan bez Kuna... :D nabudžiću još par transfera pa da obojica krenemo u okršaj sa po -12.Ovako smo na istom...edit: @ kralj naravno Edited February 7, 2014 by zoki82
ducca Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 To je ta "doza neregularnosti" na koju se ducca lozi, a koja Zokiju obezbedjuje 5 transfera - 1urnebes -_- .O kakvom lozenju pricas? Pretpostavka je bila da se covek vise nece uopste pojavljivati pa onda kako tebi tako i ostalima. Ako se vec pojavio nista - ti ces dobiti svoja 3 boda, a ko igra s njim ovo kolo neka se dogovore sta i kako. Jbg pomalo sve gubi draz posle ove lakrdije.
John Coltrane Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Ako je tako sa Kalabasterom, onda svima dati po 3 boda ko igra s njim posto mu je pola tima sada fakticki draftovano. Jbg, ovakve stvari se desavaju, juce je najebao JC sutra neko drugi, prekosutra treci, u medjuvremenu trojica ce se izvuci. Kako je tako je, svima ce biti isti uslovi protiv doticnog i sto se mene tice neka ostane kako je, iako van granica regularnosti donosi odredjenu draz. Uzmi si ovu draz slobodno <_<
ducca Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Ne vredi, donosim tablu i kredu pa da probam sa crtanjem...
Pokojni Ruxin Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Vi ste drugari, nije lepo da se svađate.
John Coltrane Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Ne vredi, donosim tablu i kredu pa da probam sa crtanjem...Pokloni se i pocMi.
Pokojni Ruxin Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 (edited) E ozbiljno, aj nemojte da dižete tenziju na draftu, meni je ovo najverovatnije najkulje mesto na ppp-u. Posmatram ga isto kao kad igram draft sa svojim rl drugarima. Ono drugarska zajebancija, lako se dogovorimo oko svega i potpuno demokracki, imamo poverenje jedni u druge da će samo zoki da pokuša da vara, dopuštamo moći da nas muva na chatu...Jebena hipi komuna. :Dedit - hteo sam da dodam negde između i "rezultat nije u prvom planu", ali neću baš da preterujem. -_- Edited February 7, 2014 by bob loblaw
Recommended Posts