Jump to content
IGNORED

velika ivanča

Ayatollah

Recommended Posts

Posted

U jednoj kuci je valjda preziveo momak koji je spavao na spratu. Izgleda da je MO bio da ide redom po kucama i puca koga zatekne na vratima ili u krevetu u sobama u prizemlju; nije bas detaljno pretresao svaku kucu. I verovatno bi nastavio jer se vratio po municiju kad je dosla patrola.Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2

• Replies 404
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Indy

28

• Turnbull

26

• gagorder

24

• fonTelefon

23

Posted
ali ovde je proslo 22 godine od tog njegovog ratovanja. mislim, i da je kuglica gurnuta nekakvom ratnom traumom, koji je sada vise znacaj tog pocetnog uzroka? za nekakvo objasnjenje sta se desilo, za raspodelu odgovornosti, za bilo sta ...
Naravno da to najverovatnije nije direktan uzrok ovog dogadjaja, ali verovatno jeste znacajno doprineo. Smestanje takvog stresnog dogadjaja u zivotni kontekst traje jako dugo, pa sve i da se vratio najnormalnijem i najbezbriznijem mogucem zivotu i da ima kapaciteta kao Frojd i Jung zajedno. A u pitanju je "obican" covek. Izjava "strucne ministarke" da je sve cool posle mesec dana je jednostavno glupost, bahatost i bezobrazluk. SPS style. Zlo.Poslato... ili nije... using tapatok
Posted
psiholog aleksandar dimitrijevic u kaziprstu, na ovu temu.
Pametno zvuci Aleksandar, ako smem da kazem.
Posted

nije se bacio u senzacionalisticka tumacenja, a voditeljka se bas svojski trudila da ga navuce na takvu spiku.

Posted

Dobro mu je ono, "posetom popu, stvari se samo pogorsavaju" :lol:

Posted
Pametno zvuci Aleksandar, ako smem da kazem.
+1Pravo osveženje. Izvrsna mu je poenta ono da je ratno iskustvo poseban problem jer nije ni na koji način kontekstualizovano. Da, ljudi su proživeli pakao, a društvo se pravi da je to bila njihova lična noćna mora.
Posted

Klip bi mogao i na topik šta čitati deci. Izgleda da je ustvari potrebno deci čitati i Malu sirenu...

Posted

Sad na pinku isao intervju sa zeninim bratom. Kaze da mu se sestra nikad nije pozalila, da LjB nikad nije pucao na svadbama iako je udao dve cerke i ima unucice, da im je balisticar rekao da iz lovacke puske koja je stajala u kuci nije pucano bar 10 godina.Kad ga je novinar upitao da li je vazio za prekog coveka on je rekao "pa ne bas" ali je bio nesto poput inadzije, kad nesto odluci i obeca to ce uraditi bez sumnje i odlaganja. Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2

Posted
ja mislim da su uzroci ovoga toliko slozeni da bi bilo potrebno da se u to selo posalje Dostojevski na 10 godina da analizira stvar i da bi onda eventualno saznali nesto, a nikako sve.
moja majka je kandidovala boru stankovića. valjda su svi u nekom srodstvu...
Posted

splitujem, pa vas molim da ne postujete pet min, hvaladimitrijević odličan, konačno normalan glas da se čuje. odličan

Posted

složenost uzroka u ovom slučaju na stranu, na sekund samo, srbija ne priznaje postojanje ptsp, jer nismo ni ratovali, je l'veljovićeva i slavičina izjava 'e pa to je bilo pre dvajes godina, nije valjda još istraumatizovan' je vrlo neodgovorna. zato je to sad i atraktivno medijima

Posted

Iskreno sumnjam da je negiranje ptsp-a, od strane ministarke, zato što "Srbija nije bila u ratu".To je samo skidanje odgovornosti sa svog ministarstva.Verujem da jeste doprinelo... Sagorio čovek.

Posted

ma kod sdjd - naravno da nije u pitanju zavera sa tom namerom, štura sam na rečima jer sam u gužvi