Indy Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 изложен сам сваког лета кад дођем у отаџбину.има и на нету.Svaka cast... ja to ne pratim.
InvisibleLight Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Mozes da imas demone, ali ne moras od naivnih (ili na razne nacine, u losoj situaciji/osujecenih) ljudi da pravis svoje majmune za zabavu.Znam da ne zelis da "zalazis u moralizovanje", ali time sto si to rekao nije magicno prestala da postoji stvar koja se zove etika, estetiku da ovaj put ostavim po strani (mada je i ona veoma bitna, a ponekad je razlika izmedju tanana: "lepota ce spasti svet", rekao je the neko, e pa sigurno da VB u tom smislu nije doprinos). zna se ko je rekao i ciji doprinos je u tom smislu znacajan :)
Indy Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 (OK, ne znam koji su ti likovi, doduse ova Duska mi zvuci poznato... nesto u vezi mode?)
Jean-Luc Picard Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Ja sam odgledao jako puno Pawn Stars, i sada kad se setim to je zapravo Reality tv show.To je reality show samo uslovno: oni prate jednu porodicu na interesantnom poslu u zalagaonici koja živi od toga.I u epizodnom je formatu, tako da smo pošteđeni day-to-day 24h posmatranja ljudi kako se šetaju u papučama i šlafroku po Farmi ili kući velikog brata.Pawn Stars je remek delo u poređenju sa 99,99 posto stvari koje mogu da se vide na TV a kamoli sa ovim papazjanijama tipa VB ili Farma. Sama činjenica da se PS svrstava u tzv reality-je je otprilike kao nazvati čoveka sisarom.
Indy Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Hm... meni nije bas nesto. Ponavlja se posle nekog vremena. Ali, u svakom slucaju je miljama iznad bilo koje varijante VB-a.
Duci Simonovic Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Meni je farma sa bojanićem i fircijem svetlosnih godina tuce ispred..čega god hoćete
Jean-Luc Picard Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Hm... meni nije bas nesto. Ponavlja se posle nekog vremena. Ali, u svakom slucaju je miljama iznad bilo koje varijante VB-a.Ponavlja se, ali zato što se emituje jedna nova epizoda sedmično a svaki dan ide po pet različitih repriza.
Duci Simonovic Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 (edited) Sta ti se posebno dopada u farmi?Ova koju spomenuh je....uh...morao bih sesti za tastaturu kako bih najbolje opisao al....vrhunska zabava, mislim možda najbolji i teško ponovljivi tv momenti na našoj tv ikad....ukratko, sudar nekoliko interesantnih karaktera.Al opet, to sam ja, nekom je ok da svakodnevno guta budalastine polumaloumnih prevaranata, opušta se uz emisiju o kosmosu, pingvinima ili gleda borbe robota, ako je ne ubedjujem nekog da je to i to nezanimljivo djubre, očekujem da isto bude i u mom slučaju. Edited April 8, 2013 by Duci Simonovic
Caligula Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 (edited) Mozes da imas demone, ali ne moras od naivnih (ili na razne nacine, u losoj situaciji/osujecenih) ljudi da pravis svoje majmune za zabavu. Ne pravim ja nista vec gledam&konzumiram kapitalizam i slobodno trziste na delu. Kao i ostatak sveta. Necemo valjda biti licemeri pa kvalitativno odvajati jedne konzumente od drugih?Kad smo vec kod majmuna, meni je ZOO pedeset puta gore mesto od bilo kog rijalitija, u svakom smislu. Znam da ne zelis da "zalazis u moralizovanje", ali time sto si to rekao nije magicno prestala da postoji stvar koja se zove etika, estetiku da ovaj put ostavim po strani (mada je i ona veoma bitna, a ponekad je razlika izmedju tanana: "lepota ce spasti svet", rekao je the neko, e pa sigurno da VB u tom smislu nije doprinos). Neverovatno :D napisao ti i ja ranije kao odgovor ovo u boldu pa brisao, opste je mesto. Bas kao poredjenje sa "i konje ubijaju zar ne?" i ostalim filmovanim kritikama kapitalizma i moguce buducnosti.Da se ja nesto pitam, ne bi bilo secenja sume za zutu stampu pa makar i TV rijaliti pao kao kolaterala. Ali ne pitam se, mogu samo da posmatram sa strane i uzimam iz te kakofonije djubreta ono sto mi se dopadne, a toga hvala bobu ima.Jer kao sto rekoh vec tamo na pocetku, rijaliti je samo logican stepenik u razvoju medija. Edited April 8, 2013 by CowBoy
hattori Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Meni je farma sa bojanićem i fircijem svetlosnih godina tuce ispred..čega god hoćete+1
Caligula Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 (edited) Ova koju spomenuh je....uh...morao bih sesti za tastaturu kako bih najbolje opisao al....vrhunska zabava, mislim možda najbolji i teško ponovljivi tv momenti na našoj tv ikad....ukratko, sudar nekoliko interesantnih karaktera.Duci, to ti je kao da nekom prepricavas neki svoj dobar seks. Nemoguca misija :Dedit: ta epizoda izmedju njih dvojice je mitoloska, kao borba izmedju Davida i Golijata Edited April 8, 2013 by CowBoy
Recommended Posts