Jump to content
IGNORED

Rijalitiji - uništavaju li naše društvo ?

Lezilebovich

Recommended Posts

Posted (edited)

.

Edited by 3opge
  • Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Caligula

62

• Indy

57

• Leia

34

• bergasa19

33

Top Posters In This Topic

Posted
изложен сам сваког лета кад дођем у отаџбину.има и на нету.
Svaka cast... ja to ne pratim.
Posted
Mozes da imas demone, ali ne moras od naivnih (ili na razne nacine, u losoj situaciji/osujecenih) ljudi da pravis svoje majmune za zabavu.Znam da ne zelis da "zalazis u moralizovanje", ali time sto si to rekao nije magicno prestala da postoji stvar koja se zove etika, estetiku da ovaj put ostavim po strani (mada je i ona veoma bitna, a ponekad je razlika izmedju tanana: "lepota ce spasti svet", rekao je the neko, e pa sigurno da VB u tom smislu nije doprinos).
zna se ko je rekao i ciji doprinos je u tom smislu znacajan :)
Posted
:lolol:(OK, ne znam koji su ti likovi, doduse ova Duska mi zvuci poznato... nesto u vezi mode?)
Posted
Ja sam odgledao jako puno Pawn Stars, i sada kad se setim to je zapravo Reality tv show.To je reality show samo uslovno: oni prate jednu porodicu na interesantnom poslu u zalagaonici koja živi od toga.I u epizodnom je formatu, tako da smo pošteđeni day-to-day 24h posmatranja ljudi kako se šetaju u papučama i šlafroku po Farmi ili kući velikog brata.
Pawn Stars je remek delo u poređenju sa 99,99 posto stvari koje mogu da se vide na TV a kamoli sa ovim papazjanijama tipa VB ili Farma. Sama činjenica da se PS svrstava u tzv reality-je je otprilike kao nazvati čoveka sisarom.
Posted

Hm... meni nije bas nesto. Ponavlja se posle nekog vremena. Ali, u svakom slucaju je miljama iznad bilo koje varijante VB-a.

Posted

Meni je farma sa bojanićem i fircijem svetlosnih godina tuce ispred..čega god hoćete

Posted
Hm... meni nije bas nesto. Ponavlja se posle nekog vremena. Ali, u svakom slucaju je miljama iznad bilo koje varijante VB-a.
Ponavlja se, ali zato što se emituje jedna nova epizoda sedmično a svaki dan ide po pet različitih repriza.
Posted (edited)
Sta ti se posebno dopada u farmi?
Ova koju spomenuh je....uh...morao bih sesti za tastaturu kako bih najbolje opisao al....vrhunska zabava, mislim možda najbolji i teško ponovljivi tv momenti na našoj tv ikad....ukratko, sudar nekoliko interesantnih karaktera.Al opet, to sam ja, nekom je ok da svakodnevno guta budalastine polumaloumnih prevaranata, opušta se uz emisiju o kosmosu, pingvinima ili gleda borbe robota, ako je ne ubedjujem nekog da je to i to nezanimljivo djubre, očekujem da isto bude i u mom slučaju. Edited by Duci Simonovic
Posted (edited)
Mozes da imas demone, ali ne moras od naivnih (ili na razne nacine, u losoj situaciji/osujecenih) ljudi da pravis svoje majmune za zabavu.
Ne pravim ja nista vec gledam&konzumiram kapitalizam i slobodno trziste na delu. Kao i ostatak sveta. Necemo valjda biti licemeri pa kvalitativno odvajati jedne konzumente od drugih?Kad smo vec kod majmuna, meni je ZOO pedeset puta gore mesto od bilo kog rijalitija, u svakom smislu.
Znam da ne zelis da "zalazis u moralizovanje", ali time sto si to rekao nije magicno prestala da postoji stvar koja se zove etika, estetiku da ovaj put ostavim po strani (mada je i ona veoma bitna, a ponekad je razlika izmedju tanana: "lepota ce spasti svet", rekao je the neko, e pa sigurno da VB u tom smislu nije doprinos).
Neverovatno :D napisao ti i ja ranije kao odgovor ovo u boldu pa brisao, opste je mesto. Bas kao poredjenje sa "i konje ubijaju zar ne?" i ostalim filmovanim kritikama kapitalizma i moguce buducnosti.Da se ja nesto pitam, ne bi bilo secenja sume za zutu stampu pa makar i TV rijaliti pao kao kolaterala. Ali ne pitam se, mogu samo da posmatram sa strane i uzimam iz te kakofonije djubreta ono sto mi se dopadne, a toga hvala bobu ima.Jer kao sto rekoh vec tamo na pocetku, rijaliti je samo logican stepenik u razvoju medija. Edited by CowBoy
Posted
Meni je farma sa bojanićem i fircijem svetlosnih godina tuce ispred..čega god hoćete
+1
Posted (edited)
Ova koju spomenuh je....uh...morao bih sesti za tastaturu kako bih najbolje opisao al....vrhunska zabava, mislim možda najbolji i teško ponovljivi tv momenti na našoj tv ikad....ukratko, sudar nekoliko interesantnih karaktera.
Duci, to ti je kao da nekom prepricavas neki svoj dobar seks. Nemoguca misija :Dedit: ta epizoda izmedju njih dvojice je mitoloska, kao borba izmedju Davida i Golijata Edited by CowBoy