Jump to content
IGNORED

drumski ratnik / road rage

Indy

Kakvo vas ponašanje vozača najviše nervira?  

72 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

SrasnoKo li je drhtao posle toga.

Posted

Jedan obican i jedan neobican road rage od juce.Prvi, dva kamiona (idu 40 km/h) napravili veliku kolonu na putu gde ima malo prilike za preticanje. Svi naostreni cekaju priliku da ih preteknu i taman kad su se stvorili uslovi za preticanje, retard koji ide prvi iza njih, javlja se na mobilni telefon i jase isprekidanu liniju bez namere da pretice dok ne zavrsi razgovor, a toliko je presao na levu stranu da niko ne moze da ga pretekne.Drugi, besan motor koji postuje propise :o Neobican osecaj je voziti iza motora koji ide tacno koliko je ogranicenje, ili 5 km/h ispod ogranicenja. Ni da ga pretices, ni da ga ne pretices. Vozi sredinom trake i ne mozes tek tako da ga obidjes, a kad se pogodi da ovako nesto vidis posle ove prve situacije, dobijes neobican road rage. Pa majku mu, prav je put vozi 200 na sat, nemoj me sad i ti zajebavati :lolol:

• 2 weeks later...
Posted

kako ovo treba ubiti ko kera.http://youtu.be/_fMHUdsICT8

Posted

Nešto se ne vide tablice na snimku, nadam se da je u originalu bolje. Ja bih sa snimkom pravo u policiju, uz nadu da se pre toga zgužvao uz neki betonski stub.

Posted

Mislim da je svoju poentu dokazao kod prvog kocenja, nije morao ponoviti narednih 543 puta.

Posted
Mislim da je svoju poentu dokazao kod prvog kocenja, nije morao ponoviti narednih 543 puta.
Kakvu crnu poentu, mozga to nema.
Posted

Ma ok, jasno je da je lik istripovao bez razloga al bar sto sam ja vidjao po ulici da se desava ovo to bude jednom i dovidjenja, nikad da neko juri ko opsednut. Ovo je bas preterano, posebno pri ovoj brzini.

Posted
Nešto se ne vide tablice na snimku, nadam se da je u originalu bolje. Ja bih sa snimkom pravo u policiju, uz nadu da se pre toga zgužvao uz neki betonski stub.
Pa tablice su objavljene na naslovu snimka - 3RTL661. Puni americki drumovi ovakvih dileja.
Posted
kako ovo treba ubiti ko kera.
Isto sam pomislio.Voziš recimo porodicu i ovo ti uradi.Kako ne izaći iz automobila i ne razbiti mu lobanju...
Posted

kako ih mrzim, joj

Posted

Što ih mrziš :( Jel to zabranjeno?