Jump to content
IGNORED

drumski ratnik / road rage

Indy

Kakvo vas ponašanje vozača najviše nervira?  

72 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Zato što ih niko ne kažnjava. Idi probaj sa snegom na krovu da se voziš od Zagreba ka G. Kotaru - ja probao, i koštalo me 600kn :frust:

Još me ljudi lepo upozorili veče pre da moram da skinem sneg sa auta kad krenem na magistralu, al' ujutru bilo hladno i ja procenio da tih par cm nije mnogo...

Posted

Ovaj topić je i nešto kao hejt u saobraćaju? Ovako: da li postoji objašnjenje zašto neko ne očisti sneg sa krova svog auta pre nego što izađe u saobraćaj? Viđao sam u saobraćaju aute i sa 3 i sa 33 cm snega na krovu... Prave oblak iza sebe, i mnogo opasnije - na prvom oštrijem kočenju to sa krova će mu se sručiti na šoferku. Ne razumem...

Lenjost, uglavnom..

Kod nekih je i nemogućnost da se dosegne deo pod snegom (visok auto, nizak vozač...)

Posted

jutros kaze u izvestaju auto saveza-u poslednja 24 sata 50inesto udesa,20inesto osoba povredjeno,6 smrtno stradalo

Posted (edited)

Ovaj topić je i nešto kao hejt u saobraćaju? Ovako: da li postoji objašnjenje zašto neko ne očisti sneg sa krova svog auta pre nego što izađe u saobraćaj? Viđao sam u saobraćaju aute i sa 3 i sa 33 cm snega na krovu... Prave oblak iza sebe, i mnogo opasnije - na prvom oštrijem kočenju to sa krova će mu se sručiti na šoferku. Ne razumem...

ja u prošli pon vidla lika očistio od snega samo polovicu šoferke, onu svoju. i onda tako ćorav kreno da nas zgazi na pešačkom. jebla sam mu nanu naninu što ne čisti sneg ko normalan svet. on nešto mlataro rukama, izvinjavo se, ma šta ti meni izvini, bolidu jedan najgori. za jebenu nevericu. :mellow:

Edited by ordi
Posted

ja u prošli pon vidla lika očistio od snega samo polovicu šoferke, onu svoju. i onda tako ćorav kreno da nas zgazi na pešačkom. jebla sam mu nanu naninu što ne čisti sneg ko normalan svet. on nešto mlataro rukama, izvinjavo se, ma šta ti meni izvini, bolidu jedan najgori. za jebenu nevericu. :mellow:

zaslužio je ciglu u tu istu šoferku, ako ti je komšija znaš šta ti je činiti  :whistle:

• 1 month later...
Posted

bezao je sa casa kad se ucio treci Njutnov zakon

Posted

ja u Novom Sadu pizdim od ljudi(vecine) kojima treba 10sec da krenu na zeleno..i jako su spori i mile kroz raskrsnicu i niko ne razmislja i jako su spori!

Posted

jako,jako

Jbg, ja se držim BG pravla, ako ne krene na žuto sednem na sirenu... Inači, NS vozači su najsporiji na svetu...

Posebn gušt je ovde kad skrećeš levo, nema niko ispred tebe, da usporiš, i prođeš taman na trepćiće zeleno, a da ovaj iza tebe mora da stana ne žuto... Divan običaj, jel? Kao da ga je Čvarkov smišljao... Pas mater...

Posted

Jbg, ja se držim BG pravla, ako ne krene na žuto sednem na sirenu... Inači, NS vozači su najsporiji na svetu...

Posebn gušt je ovde kad skrećeš levo, nema niko ispred tebe, da usporiš, i prođeš taman na trepćiće zeleno, a da ovaj iza tebe mora da stana ne žuto... Divan običaj, jel? Kao da ga je Čvarkov smišljao... Pas mater...

i ja koristim sirenu sve cesce zbog tog  kretanja na zeleno,jbg moram..nemam pojma sta rade koji k...

...ovo drugo mi ne smeta toliko koliko usporavanje skoro do stajanja pri bilo kom skretanju,posebno sa glavnog puta ili trake....