March 31, 201312 yr U početku nisam imao najbolje uslove za rad jer je gospodja smarala neiskusnim savetima (soda bikarbona u luk, ako istrčim do sobe da pročitam šta je sledeće brže-bolje dospe vodu i slične bedastoće - nikako ne može da se navikne na novog šerifa u kuhinji)čitam ovo i umirem
March 31, 201312 yr u merkatoru ima da se kupi abc sos, ljuti čili, izuzetno paše uz gulašda, to je u duhu ovog topica, jeftin je i dobro pojaca ukus, ko voli.
March 31, 201312 yr Da, i mene su moji potcenili i kupili neki C dodatak za gulaš, ali sam s gnušanjem odbio.Sosko . Za amatere.
March 31, 201312 yr Author Svaka cast, Mark! Ti si nas najbolji ucenik. Wall ima dara ali neopravdano izostaje sa casova.Izbor vina je bez greske!:cry:Nema veze, ostajem upisan kao začetnik teme jednostavna hrana for dummies. Step by step.
March 31, 201312 yr mesto sto cmizdris tu, donesi opravdanje za ovih peses dana, i da ima pecat, jescuo! :D
March 31, 201312 yr Author Ih pa kuvam baš tako često (a ko bi rekao), ali imao sam bazične vežbe s palačinkama, kajganom i sl.Ali biće prilike ove nedelje molim da svi budu u pripravnosti.
April 1, 201312 yr S obzirom da se neminovno bliži usrano proleće ( ) mislim da ti je đuveč sledeći zadatak.