duda Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 U početku nisam imao najbolje uslove za rad jer je gospodja smarala neiskusnim savetima (soda bikarbona u luk, ako istrčim do sobe da pročitam šta je sledeće brže-bolje dospe vodu i slične bedastoće - nikako ne može da se navikne na novog šerifa u kuhinji)čitam ovo i umirem
Аврам Гојић Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 u merkatoru ima da se kupi abc sos, ljuti čili, izuzetno paše uz gulašda, to je u duhu ovog topica, jeftin je i dobro pojaca ukus, ko voli.
Mark Rothko Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Da, i mene su moji potcenili i kupili neki C dodatak za gulaš, ali sam s gnušanjem odbio.Sosko . Za amatere.
wall Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 Svaka cast, Mark! Ti si nas najbolji ucenik. Wall ima dara ali neopravdano izostaje sa casova.Izbor vina je bez greske!:cry:Nema veze, ostajem upisan kao začetnik teme jednostavna hrana for dummies. Step by step.
aram Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 mesto sto cmizdris tu, donesi opravdanje za ovih peses dana, i da ima pecat, jescuo! :D
wall Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 Ih pa kuvam baš tako često (a ko bi rekao), ali imao sam bazične vežbe s palačinkama, kajganom i sl.Ali biće prilike ove nedelje molim da svi budu u pripravnosti.
henrik larsson Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 S obzirom da se neminovno bliži usrano proleće ( ) mislim da ti je đuveč sledeći zadatak.
wall Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 Aha sigurno.Ni ne jedem ga, a ne da ga spremam...
wall Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 Ne znam... Ne mogu planirati kreativnost i inspiraciju.
Recommended Posts