September 26, 20222 yr Da li je neko išao do Zagajičkih brda u skorije vreme? Čitam da ima vukova i drugih životinja tamo, pa reko' da vidim kako ih izbeći na šetnji tim brdima. Edited September 26, 20222 yr by napadaj
September 26, 20222 yr 2 minutes ago, napadaj said: Da li je neko išao do Zagajičkih brda u skorije vreme? Čitam da ima vukova i drugih životinja tamo, pa reko' da vidim kako ih izbeći na šetnji tim brdima. Bio sam ali ne skoro. Msm ima više meseci. Tamo je sve čisto i ogoljeno, i ako nečega ima sigurno će bežati od tebe/vas i videćete na vreme, mada prvi put čujem za vukove na Zagajićkim brdima...
September 28, 20222 yr kod mene ovih dana samo Fruska Gora..najzad je divno u sumi a i gljiva ima u izobilju pa se svako planinarenje oduuzi i uusspoorii ..srecom pa na nekoliko km imam planinu koju godinama mozes obilaziti i istrazivati a da ne dosadi
September 28, 20222 yr Propustih da okačim, moj prvi Bukovački "maraton" , pre par nedelja, 10. septembar. Kiša, blato, sunce,vetar,
September 28, 20222 yr ah da..fruskogorsko blato ali tako je samo na velikim i prometnim stazama..po sumi i stazama kojima se redje ide nema blata ..
October 10, 20222 yr Pogađalica, koja je planina... Ko pogodi koja je, dobiće... Well, realno, neće dobiti ništa, eventualno like al nek proba... Sad je lako...
October 10, 20222 yr 34 minutes ago, Mil@n said: Vrhovi Čuker, Konjuder, Jelje, Čigota... Super, lepo vam je vreme, ja sam na Zlatiboru isto malo prosetali juce po brdima a danas vec radni dan.