March 5, 20214 yr Jbga opet ludi Basara ispade u pravu - UM kupila Danas!Sent from my iPhone using Tapatalk
June 21, 20213 yr Može li neko da mi razjasni koja je fora sa ovim potpisivanjem autora pojedinih tekstova inicijalima? Evo recimo u posljednjem broju tekst o njemačkim Zelenim je potpisan sa A. I. - logika stvari kaže da je to Andrej Ivanji, ali šta je štos, stvarno?
September 25, 20213 yr Zaista je izuzetan bio. Njegov clanak sam uvek prvo citala. Bas mi je zao. Edited September 25, 20213 yr by Moonwalker
September 25, 20213 yr Jaooo kakvi ljudi odlaze. Kako sam ga gotivila :( :(Pocivaj u miru i hvala ti za sve [emoji1665]
September 25, 20213 yr ode i dragi Misa :( zao mi je, mnogo zao, a briga za Vreme sve veca i veca... drzim im palceve da se oni, kao redakcija, dokopaju do tog famoznog cetvrtka. do zelene grane. Edited September 25, 20213 yr by foto
September 25, 20213 yr bože koliko je novinara vremena pomrlo zajebana je to profesija kad se radi kako treba, neuredan život i stres
September 25, 20213 yr Počivaj u miru, Mišo!Čuo sam nešto kako je podneo smrt Tanje i da se gasi ko sveća...Odlaze founding fathers Vremena...... Shiit has hit the fan
September 25, 20213 yr uf, bas mi je zao, kad god bih cuo rec "novinar", vizuelizovao bih njegov lik. veliki gubitak u svakom smislu.