Jump to content
IGNORED

PPP humanitarna akcija za decu iz Stubika kod Negotina

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Ljudi, svaka čast. I molim vas da se sledeći put iskoristi onaj megafon, pa da mi odrođena bagra učestvujemo makar kakvim Western Unionom.

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

36

• belch

17

• le petit nicolas

14

• Tale

12

Posted

:Hail:pre svega za momke koji su pomoc odneli, pa posle i za sve ostale i kompletan ppp.

Posted

:ziga:Klinci su preslatki. Kakvi osmesi, kakva radost, suze su mi pošle i od priče i od slike, posebno od one klompe. Stvarno ste divnu stvar uradili.

Posted

Prasline, hvala na putopisu i svaka vam čast!Gledajuću slike njihovog skromnog domaćinstva učinilo mi se da nemaju kuhinjskog pribora. Da li se možda neko setio da ubaci u paket neke šolje za kafu/mleko, tanjire i escajge?

Posted

prasline, hvala na izveštaju. zaista vozi od smeha do suza. idem opet da iščitam.bravo za ppp, posebno za organizatore i konvoj!renne, molim te, dobro nahrani fss, ona je najviše pedalala. :)

Posted

Nema dovoljno reči da vas pohvalim za ono što ste uradili :ziga: Vraćate mi poljuljanu veru u ljude, hvala za uradjeno i napisano. Deca su kao lutke a beba koja u svoj toj gužvi spava :wub:

Posted

:ziga:Divno!Hvala na inicijativi, akciji, realizaciji i foto-reportazi, svakom ponaosob i svima djuture!(setila sam se ja solja)

Posted
renne, molim te, dobro nahrani fss, ona je najviše pedalala. :)
ne brini, za nju ide posebna kuhinja pošto je vegetarijanka
Posted

Sevap. Sa uzivanjem smo propratili celu pricu.

Posted
evo joj, na313g8q8.jpg
Posted

Bravo ljudi, samo javite drugi put na razglas na vreme da ne bude "dok to legne, biće prekasno".

Posted
veterijanka ili ne, garant jede salcice :D