dig_chohano Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Ljudi, svaka čast. I molim vas da se sledeći put iskoristi onaj megafon, pa da mi odrođena bagra učestvujemo makar kakvim Western Unionom.
panta rhei Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 :Hail:pre svega za momke koji su pomoc odneli, pa posle i za sve ostale i kompletan ppp.
Turnbull Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 :ziga:Klinci su preslatki. Kakvi osmesi, kakva radost, suze su mi pošle i od priče i od slike, posebno od one klompe. Stvarno ste divnu stvar uradili.
Valk Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Prasline, hvala na putopisu i svaka vam čast!Gledajuću slike njihovog skromnog domaćinstva učinilo mi se da nemaju kuhinjskog pribora. Da li se možda neko setio da ubaci u paket neke šolje za kafu/mleko, tanjire i escajge?
Frau Gabrijela Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 prasline, hvala na izveštaju. zaista vozi od smeha do suza. idem opet da iščitam.bravo za ppp, posebno za organizatore i konvoj!renne, molim te, dobro nahrani fss, ona je najviše pedalala. :)
ljuttko Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Nema dovoljno reči da vas pohvalim za ono što ste uradili :ziga: Vraćate mi poljuljanu veru u ljude, hvala za uradjeno i napisano. Deca su kao lutke a beba koja u svoj toj gužvi spava
ivic Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 :ziga:Divno!Hvala na inicijativi, akciji, realizaciji i foto-reportazi, svakom ponaosob i svima djuture!(setila sam se ja solja)
renne Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 renne, molim te, dobro nahrani fss, ona je najviše pedalala. :) ne brini, za nju ide posebna kuhinja pošto je vegetarijanka
Strucnjak Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Sevap. Sa uzivanjem smo propratili celu pricu.
ordi Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 ne brini, za nju ide posebna kuhinja pošto je vegetarijankaevo joj, na
Razzmatazz Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Bravo ljudi, samo javite drugi put na razglas na vreme da ne bude "dok to legne, biće prekasno".
aram Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 ne brini, za nju ide posebna kuhinja pošto je vegetarijankaveterijanka ili ne, garant jede salcice :D
Recommended Posts