Jump to content
IGNORED

PPP humanitarna akcija za decu iz Stubika kod Negotina


Аврам Гојић

Recommended Posts

314839_negotin-markovic170213ras-foto-smilja-jurasovic-3_ff.jpg?ver=1361132519314840_negotin-uros-suzana-i-arandjel_ff.jpg?ver=1361132470Ako neko nije video do sada, ovde je prica.Evo ovako: u subotu se ide za Negotin i nosi se pomoc toj deci.Molim forumase koji zele da upute pomoc deci da mi se jave na PM. organizatori forumske akcije ce doci po pomoc automobilom u petak prepodne, ili popodne, od 16-18h, na teritoriji Beograda.Takodje cu zamoliti forumase da ovaj topic shvate kao servis i da ovde ne ulaze u polemike o humanitarnim akcijama kao takvim, natalitetu i drugim stvarima - imamo ceo forum da pricamo o tome.Unapred hvala svim darodavcima!
Link to comment
 • Replies 252
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • Аврам Гојић

  36

 • belch

  17

 • le petit nicolas

  14

 • Tale

  12

Pomoc moze biti u robi ili novcu. Koliko sam shvatio iz teksta, za cokoladama postoji velika subjektivna potreba, ali objektivno njima treba odeca, majice, trenerke i tako dalje. Na linku ima gomila slika, pa je lako proceniti koje su velicine odece potrebne.

Link to comment

gosn vaso, ne želim da "pokrećem pitanja", ali ako znaš nešto više o porodici, onda ćeš znati da posavetuješ: da li roditeljima treba davati novac u ruke?na primer, da li se može poslati novac koji će se uplatiti prodavnici ogreva, da ga dostavi, umesto da se majci da novac da sama kupi? da li se može otvoriti kredit u prodavnici, da može da uzima meso i druge namirnice? i slično.poz

Link to comment

"Продавница огрева" је оближња шума у која она па секиром обори пар стабала. Ако се плашиш да ће паре отићи у ненаменске сврхе (мада не видим како би самохрана мајка одржала шесторо деце у животу да, на пример, пије) онда купи неке ствари за децу.

Link to comment

Nazalost, znam o porodici koliko i ti. Ako saznam nesto vise, obavesticu. Mislim da je Praslin ovde u pravu, ne zvuci ovo kao prica o disfunkcionalnoj porodici nego kao ljuta sirotinja koja ce paziti na svaku paru.

Edited by Marko M. Dabovic
Link to comment

ok, samo sam mislila da osim odeće, igračaka, možda svezaka i olovaka, bojica za dečaka koji je pošao u školu, deci treba i ogreva, hrane - a to ne može da se pošalje.poz

Link to comment

Imamo izvanredan odziv za sada. Molim sve darodavce da u svoje pakete pomoci spakuju i poneku cokoladu, ako mogu.

Edited by Marko M. Dabovic
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...