Jump to content
IGNORED

Kakav ste vozač?

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

Želim samo da naglasim da nemam audi. 

Toliko 

• Haha 1
Posted
10 minutes ago, Valkyrie said:

Ne pada mi na pamet da to radim jer vozim decu na zadnjem sedištu, nemam garanciju da je idiot skoncentrisan dovoljno da i on sam zgazi na kočnicu. Samo mi fali da me čukne otpozadi dok su mi klinci u kolima.

Upravko tako. I mene nervira kad vozim po bosni pa mi se nabijaju svojim volksvagenima i audijima jer za treci auto ne znaju. Jednom me je covek pratio od bijeljine, a ja se kretao prema zvorniku i prisao na manje od pola metra. Ispred niko, iza niko. I ja sta cu, desni migavac i sklonim se u stranu, on prolazi i smeje se. 

• +1 1
Posted
12 minutes ago, Valkyrie said:

Ne pada mi na pamet da to radim jer vozim decu na zadnjem sedištu, nemam garanciju da je idiot skoncentrisan dovoljno da i on sam zgazi na kočnicu. Samo mi fali da me čukne otpozadi dok su mi klinci u kolima.

Pilots je pisala da su u Nemačkoj vozači BMW-a na lošem glasu, ovde kod nas stvarno mislim da je AUDI dijagnoza a ne auto. Žali bože. 

Дојчланд i ovako i onako, poslusaj ti mene :): domorodacki likovi sa audi/bmw dijagnozom bi pre rodjenu kevu nasuvo sa'ranili nego sto bi cak i drogirani pomislili da se nesto lose moze da dogodi njihovom ljubimcu na 4 tocka...

Provereno.

I ne se brini: ako je dovoljno skoncentrisan da zuri, ablenduje, svirucka, bice vise nego dovoljno skoncentrisan da se usere, uostalom rekoh ti da obratis paznju na facu... :D 

• +1 2
  • -1 1
Posted

To sa kocenjem je jako opasno i nikome ne treba tako nesto savetovati

• +1 1
Posted

ne treba ona da stisne kocnicu do ABS aktivacije. dovoljno je samo da pipne pedalu da se upale stop svetla. po mogucnosti nekoliko puta u kracem periodu.

audi gospodin ce se odlepiti od branika u roku od odmah.

• +1 3
  • -1 1
Posted

BMW ima zadnju vucu tako da i to verovatno utice na vise nesreca.

Posted

samo na onim kantama starim  četvrt veka i više, od kada je esp standardni deo opreme takvih problema nema, ili su svedeni na minimum minimuma

Posted

U takvim situacijama pomogne i uključivanje sva 4 migavca, daje se na znanje da je primećen ili poremećen i da bude strpljiv.

• +1 1
Posted

Ne kočiti, Valk je u pravu. Dati levi migavac i iskulirati budalu, voziti svoju vožnju.

• +1 2
Posted

@Valkyrie samo smireno u takvim situacijama, ni kocenje, ni srednji prst, samo vozis svojim putem i kada si u mogucnosti pomeris se da budala prodje.

Bilo kakva provokacija moze da izazove budalu da ti se usere u zivot. Pre par godina, mozda vec i 10, dzandar je u Nisu na kruznom toku upucao nekoj zeni auto. Samo zato sto je isla polako, po njegovom uverenju. 

Fizika ce pre ili kasnije kazniti budalu. 

• +1 2
Posted

Ja sam pokvario voznju posle zivota u Africi, tj. morao sam da korigujem. Prvi put kad sam dosao posle duzeg vremena, krenuo da preticem preko trotoara jedini auto u ulici koji je stao iz nekog razloga, samo da bi parkirao posle sto metra. Kad je ovaj preteceni poceo da vice gde zurim koji qrac, naravno nisam popustio i rekoh mu da zurim u kafanu, ali bilo je jasno da sam zastranio...

Jedina "korisna" navika koja je ostala je cuvanje trake kad je neki zastoj, a bahati gastarbajteri hoce da se ubace :)

• Haha 1
Posted

Voznja u Abidjanu. Svaki put sam morao da gledam u retrovizor na nekom zastoju i da procjenim da li ce se ovaj iza zaustiviti ili ne (da bih mogao promjeniti traku na vrijeme). 

Posted

U Malaviju je pravilo da kad pretices sviras. Ako ne uradis velika je verovatnoca da ce ovaj koga pretices krenuti sam da pretice bez da vidi da si pored njega.

Posted

U Kinšasi/Gomi/Lubumbašiju ablendovanje znači da on prolazi i da se sklanjaš. Takođe onaj koji ulazi u kružni tok ima prednost. Što reče vladavsnarod ako ništa naučio sam da ne dam nikom da se ubaci ispred mene, kratko vreme posle Afrike i BG saobraćaj izgledao kao bečki valcer.

• +1 1
  • 3 months later...
Posted
On 27. 7. 2023. at 18:11, Shan Jan said:

U Malaviju je pravilo da kad pretices kolonu sviras.

ftfy