Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mesta koja ne biste posetili

Featured Replies

ljudi su uglavnom svuda problem.
Igzektli. Zato nigde i ne treba ici.
  • Replies 472
  • Views 37.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Vezano za Barcelonu, samo da kažem da mi se par ljudi žalilo da je imalo sličan problem u Madridu - bio neki samit, ljudi iz celog sveta došli, Madrid poslao lošu sliku u svet, dosta njih je bilo odžepareno.
mislim da napulj prednjači među svim ti divnim gradovima. gledala sam kako se provezu skuterom pored nekoga i samo strgnu ranac (konkretno- žena izlazila iz turističkog busa). svakakve grozote su mi pričali pre putovanja i nisu me pokolebali. i opet bih u ono ludilo i smeće. :)
Igzektli. Zato nigde i ne treba ici.
Ko da idem tamo da se družim... Dajte mi mapu, aparat, ne treba mi niko. U krajnjem slučaju, idealno je in the company of one, if u know what i mean.

meni se u Malagi plazilo dete sa susednog stola u nekoj kafani. savetujem svima da ne idu tamo.

Eto. Jos jedno mesto u koje nikad necu krociti.

ja zato nikad ne gledam decu susednog stola

dao mi karticu i rekao srecan put. i ja stoka, opet ne zavoleh slovacku.
nečovek :lol:
and the winner is... :fantom:predlažem da se okupimo jedan vikend u Bratislavi da razbijemo predrasude.
:lol:ne volim ove topike za kurčenje, ali sad već ne mogu da izdržim :lol: 2006. imala sam to zadovoljstvo da odem na turneju po slovačkoj - turani, stranjavi, žiline, bratislava, košice. samo da oderedimo datum i prijavljivanje može da počne. tiha jeza ima fotke, možemo da zbudžimo lažni lonli planet na geštetneru. jedino se plašim da nam jedan vikend ne bi bio dovoljan.

idem u bratislavu 3.2. pt drugi put medju slovacima.a vi ste pogani, pogani ljudi...

Slovakinje im čiste kuće a oni tako o Slovačkoj.

Sta li svet misli o Srbiji kad mi tako mislimo o Slovackoj. A, damolvania_big.jpg

:D

Sta li svet misli o Srbiji kad mi tako mislimo o Slovackoj. A, da
pa kad se zubari iseljavaju...ontopic. meni zao sto 2005-6 ne odoh poslom u irak. ameri odustali zbog bezbednosti.

Edited by PointTaken

pa kad se zubari iseljavaju...
Cuti, nisu ni moji zubi mnogo bolji. A nemam ni rakiju. :(
u kojem većem gradu nema taj problem? turisti se gladni pogube i postaju laka meta za đeparoše™
Dva najveca grada na svetu nemaju taj problem - Tokijo i Seul.A jos sigurniji su Singapur i Hong Kong.