Jump to content
IGNORED

Mesta koja ne biste posetili

wall

Recommended Posts

Posted
ljudi su uglavnom svuda problem.
Igzektli. Zato nigde i ne treba ici.
  • Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Indy

36

• pacey defender

22

• rajka

20

• assück

19

Posted
Vezano za Barcelonu, samo da kažem da mi se par ljudi žalilo da je imalo sličan problem u Madridu - bio neki samit, ljudi iz celog sveta došli, Madrid poslao lošu sliku u svet, dosta njih je bilo odžepareno.
mislim da napulj prednjači među svim ti divnim gradovima. gledala sam kako se provezu skuterom pored nekoga i samo strgnu ranac (konkretno- žena izlazila iz turističkog busa). svakakve grozote su mi pričali pre putovanja i nisu me pokolebali. i opet bih u ono ludilo i smeće. :)
Posted
Igzektli. Zato nigde i ne treba ici.
Ko da idem tamo da se družim... Dajte mi mapu, aparat, ne treba mi niko. U krajnjem slučaju, idealno je in the company of one, if u know what i mean.
Posted

meni se u Malagi plazilo dete sa susednog stola u nekoj kafani. savetujem svima da ne idu tamo.

Posted

Eto. Jos jedno mesto u koje nikad necu krociti.

Posted

ja zato nikad ne gledam decu susednog stola

Posted
dao mi karticu i rekao srecan put. i ja stoka, opet ne zavoleh slovacku.
nečovek :lol:
and the winner is... :fantom:predlažem da se okupimo jedan vikend u Bratislavi da razbijemo predrasude.
:lol:ne volim ove topike za kurčenje, ali sad već ne mogu da izdržim :lol: 2006. imala sam to zadovoljstvo da odem na turneju po slovačkoj - turani, stranjavi, žiline, bratislava, košice. samo da oderedimo datum i prijavljivanje može da počne. tiha jeza ima fotke, možemo da zbudžimo lažni lonli planet na geštetneru. jedino se plašim da nam jedan vikend ne bi bio dovoljan.
Posted

idem u bratislavu 3.2. pt drugi put medju slovacima.a vi ste pogani, pogani ljudi...

Posted

Slovakinje im čiste kuće a oni tako o Slovačkoj.

Posted

Sta li svet misli o Srbiji kad mi tako mislimo o Slovackoj. A, damolvania_big.jpg

Posted (edited)
Sta li svet misli o Srbiji kad mi tako mislimo o Slovackoj. A, da
pa kad se zubari iseljavaju...ontopic. meni zao sto 2005-6 ne odoh poslom u irak. ameri odustali zbog bezbednosti. Edited by PointTaken
Posted
pa kad se zubari iseljavaju...
Cuti, nisu ni moji zubi mnogo bolji. A nemam ni rakiju. :(
Posted
u kojem većem gradu nema taj problem? turisti se gladni pogube i postaju laka meta za đeparoše™
Dva najveca grada na svetu nemaju taj problem - Tokijo i Seul.A jos sigurniji su Singapur i Hong Kong.