Jump to content

Mesta koja ne biste posetili

Featured Replies

+1 za vize. Posebno kad nemas izbora, ja uvek letim preko juzne afrike a oni traze vizu i ako samo letis preko njih. A za tu vizu ti treba jedno mesec dana vucaranja i 20 razlicitih dokumenata, pisama, izvoda iz banki...Kakav je Japan? :)
ma odlican, uglavnom. :) pisacu tamo na temi.
ja i dalje stojim na stavu da ne bih, nikada, pozeleo da odem u slovacku. neko pomenu sutomore, svaka cast, ali radije bih i tamo nego u slovacku.
pretpostavljam sta si mislio pod slovackom, ali...hotel-patria-strbske-pleso-hohe-tatra-slowakei-unterkunft-urlaub-ski-in-de-big-Patria%20letna2.jpg

hotel Palisad, Zlatibor?

sa palisad letaonicom?ok, znam da deluje socreal, ali su visoke tatre super.mada, bio sam pre 23 godine :isuse:

Edited by Parsons

Pa, priroda je uglavnom lepa svuda (gde je ima). Ljudi su problem. evilsmile.gif

ma sve je to u redu, ali meni kad neko kaze slovacka, ja se setim nekog filma sto sam gledo davnih dana na FESTU, gde dvoje ubijaju taksistu a sve se desava u delu grada grdjem od najgrdjeg NBG-a ili jerkovica. a sto je najgore, verovatno je film poljski :D

ma sve je to u redu, ali meni kad neko kaze slovacka, ja se setim nekog filma sto sam gledo davnih dana na FESTU, gde dvoje ubijaju taksistu a sve se desava u delu grada grdjem od najgrdjeg NBG-a ili jerkovica. a sto je najgore, verovatno je film poljski :D
poljski je film, i valjda jedan lik davi taksistu a pre toga (ili posle) jede neke socko kolace i pije socko kafu u socko kantini na zeleznickoj stajgi
hotel Palisad, Zlatibor?
Zelen-kada, neznalico
poljski je film, i valjda jedan lik davi taksistu a pre toga (ili posle) jede neke socko kolace i pije socko kafu u socko kantini na zeleznickoj stajgi
"Kratki film o ubijanju"?
eto, znao sam da je poljski. samo poljaci su u stanju da snime takve ogavnosti. samo mi je wajdin kanal bio odvratniji od ovoga.ali koliko se ja secam, neki mladi par je u pitanju. tako reci 1 ljubavna prica. :puke:@vasajes, taj je. jel da da je odvratan? :D

Edited by aram

Ko ne voli Kjeslovskog, ne voli film.

hehekad se setim svojih predrasuda prema Turskoj... gledajuci njihove Zivojine Pavlovice stekao sam utisak da tamo mahom zive ljudi koji zderu kebab i pricaju punim ustima, dok ih policija ne razvali pendrekom.

Edited by Marko M. Dabovic

Krotki film o zabijanju, kakva je to filmcina. Nikada tako vesto nije prikazana apsurdnost postojanja smrtne kazne.

Potpuno se slazem. Ali nije da se gleda dva puta.

pretpostavljam sta si mislio pod slovackom, ali...hotel-patria-strbske-pleso-hohe-tatra-slowakei-unterkunft-urlaub-ski-in-de-big-Patria%20letna2.jpg
super su Tatre (zaista jesu), al ih jebe proksimitet Austrije i Svajcarske.