Aineko Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 +1 za vize. Posebno kad nemas izbora, ja uvek letim preko juzne afrike a oni traze vizu i ako samo letis preko njih. A za tu vizu ti treba jedno mesec dana vucaranja i 20 razlicitih dokumenata, pisama, izvoda iz banki...Kakav je Japan? :)ma odlican, uglavnom. :) pisacu tamo na temi.
Parsons Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 ja i dalje stojim na stavu da ne bih, nikada, pozeleo da odem u slovacku. neko pomenu sutomore, svaka cast, ali radije bih i tamo nego u slovacku.pretpostavljam sta si mislio pod slovackom, ali...
Parsons Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 (edited) sa palisad letaonicom?ok, znam da deluje socreal, ali su visoke tatre super.mada, bio sam pre 23 godine Edited January 17, 2013 by Parsons
Indy Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Pa, priroda je uglavnom lepa svuda (gde je ima). Ljudi su problem.
aram Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 ma sve je to u redu, ali meni kad neko kaze slovacka, ja se setim nekog filma sto sam gledo davnih dana na FESTU, gde dvoje ubijaju taksistu a sve se desava u delu grada grdjem od najgrdjeg NBG-a ili jerkovica. a sto je najgore, verovatno je film poljski :D
assück Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 ma sve je to u redu, ali meni kad neko kaze slovacka, ja se setim nekog filma sto sam gledo davnih dana na FESTU, gde dvoje ubijaju taksistu a sve se desava u delu grada grdjem od najgrdjeg NBG-a ili jerkovica. a sto je najgore, verovatno je film poljski :Dpoljski je film, i valjda jedan lik davi taksistu a pre toga (ili posle) jede neke socko kolace i pije socko kafu u socko kantini na zeleznickoj stajgi
Milogled Bluff Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 hotel Palisad, Zlatibor?Zelen-kada, neznalico
Аврам Гојић Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 poljski je film, i valjda jedan lik davi taksistu a pre toga (ili posle) jede neke socko kolace i pije socko kafu u socko kantini na zeleznickoj stajgi"Kratki film o ubijanju"?
aram Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 (edited) poljski je film, i valjda jedan lik davi taksistu a pre toga (ili posle) jede neke socko kolace i pije socko kafu u socko kantini na zeleznickoj stajgieto, znao sam da je poljski. samo poljaci su u stanju da snime takve ogavnosti. samo mi je wajdin kanal bio odvratniji od ovoga.ali koliko se ja secam, neki mladi par je u pitanju. tako reci 1 ljubavna prica. @vasajes, taj je. jel da da je odvratan? :D Edited January 17, 2013 by aram
Аврам Гојић Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 (edited) hehekad se setim svojih predrasuda prema Turskoj... gledajuci njihove Zivojine Pavlovice stekao sam utisak da tamo mahom zive ljudi koji zderu kebab i pricaju punim ustima, dok ih policija ne razvali pendrekom. Edited January 17, 2013 by Marko M. Dabovic
Kampokei Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Krotki film o zabijanju, kakva je to filmcina. Nikada tako vesto nije prikazana apsurdnost postojanja smrtne kazne.
Аврам Гојић Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Potpuno se slazem. Ali nije da se gleda dva puta.
DarkAttraktor Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 pretpostavljam sta si mislio pod slovackom, ali...super su Tatre (zaista jesu), al ih jebe proksimitet Austrije i Svajcarske.
Recommended Posts