Jump to content
IGNORED

Mesta koja ne biste posetili

wall

Recommended Posts

Posted

znao sam coveka koji je deset dana u indiji proveo u hotelskoj sobi, sa klimom namestenom na 18 stepeni. na kraju se jos i prehladio :D

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Indy

36

• pacey defender

22

• rajka

20

• assück

19

Posted
znao sam coveka koji je deset dana u indiji proveo u hotelskoj sobi, sa klimom namestenom na 18 stepeni. na kraju se jos i prehladio :D
Zar moze drugacije? :DNesrecnik...
Posted
osećaj otkrivanja (makar bio i roadtrip po j. banatu) i onda upijanja različitosti na koje nalećeš je jako lepa stvar.
Ja onda nista nisam otkrio ni upio. Samo sam cekao kad cu da se vratim kuci i razgacim.
Posted
Ja onda nista nisam otkrio ni upio. Samo sam cekao kad cu da se vratim kuci i razgacim.
:lol:ne smejem se tebi nego kako si rekaoa prosto ti ne verujem. nisi 'otkrio' nikada nekog pesnika/pevaca iz te zemlje i sl?di bi otkrila genijalnog fabrizia de andre npr da nisam odlazila tamo. mozda i bih al ne na ovaj nacin.
Posted
ja i dalje stojim na stavu da ne bih, nikada, pozeleo da odem u slovacku. neko pomenu sutomore, svaka cast, ali radije bih i tamo nego u slovacku.
Vidi, ima i stari i novi grad, i reku, i mostove, i ljude, svasta ima :)
Posted
Vidi, ima i stari i novi grad, i reku, i mostove, i ljude, svasta ima :)
ima i odlicnu ogromnu pivnicu koju drzi neki srboi etno restoran, onako kako ja zamisljam da treba enterijer da bude u etno restoranu - ne kao ovi nasi, okace sve sto nadju kod babe na tavanuvise ne go dovoljno da se ode. lep je i na oko al dosadan. dan-dva i palis dalje
Posted
upoznao sam devojku koja je radila za lufthanzu pre jedno 7-10 god...
i heft'o je, zasigurno.šerife.
Posted

Kad sam bio u Dubaiju, dvaput, gostio me dobar drugar. I vodao me svuda, po svim turistickim "atrakcijama", od muzeja sa figurinama koje pretenduju da budu stari Arapi, pa do shopping mallova sa skijanjem. I ja sam sve vreme imao tako smorenu facu, prosto me bilo sramota (jer se covek stvarno potrudio, oba puta). Od svega mi se najvise svidela soba u kojoj su mi dali da spavam, kao i njihova macka (evo slika).Covek je nastao od majmuna, a ja mora da sam nastao od lenjivca (slotha).

Posted

sloth je žanru.ti si koala: 22/7 kunt.on t.: nema takvog mesta.

Posted
Od svega mi se najvise svidela soba u kojoj su mi dali da spavam, kao i njihova macka (evo slika).
Vidi se da te je prihvatila kao rod rođeni.
Posted
:lolol: umrecu od ove indijeve ispovesti, meni to za minijature
Od svega mi se najvise svidela soba u kojoj su mi dali da spavam, kao i njihova macka (evo slika)
sa sve slikom zbunjene macke, indijevog soulmate-a u celom tom cudno-novom ambijentu 1 gradatoplo i iskreno ,kao detenemoj se ljutis, rekoh da kapiram ljude sto ne vole da putuju nigde, nije da se tome smejem nego kako si to na svoj nacin doziveo tj opisao
Posted
ja ne bih u kotor, ali ponekad moram
Sto je to meni depresivan gradic... Al je doci barkom do njega iz Novog neka sasvim druga prica.
Posted
ja i dalje stojim na stavu da ne bih, nikada, pozeleo da odem u slovacku. neko pomenu sutomore, svaka cast, ali radije bih i tamo nego u slovacku.
my man. 100%. ja pritom nemam nikakve prakticne razloge da mrzim slovacku, naprotiv. jednom sam u tranzitu ka poljskoj stao u mali gradic i probao da dignem pare sa bankomata sa zeninom nemackom karticom (u vreme kada ih nije bilo u srbiji). nemackom karticom. van radnog vremena. naravno, bankomat je pojeo karticu. onda sam lupao na vrata banke i izasao je cika cuvar i onda sam ja na srpskom objasnio da mi je pojeo karticu. i onda je on sisao dole i nasao karticu u doneo. naravno, napamet mu nije palo da proveri ime na kartici i moj identitet koji se nisu mogli vise razlikovati. dao mi karticu i rekao srecan put. i ja stoka, opet ne zavoleh slovacku.
moj sef bio pozvan na konferenciju u delhi. toliko se sasrao od puta od aerodroma do hiltona da sledecih 7 dana nije izasao ne samo na ulicu nego do hotelskog restorana. telefonom je komunicirao sa hotelskim del boyem kog je svakog dana slao po koka kolu, chips i mars bars. i to je to.
Posted
Od svega mi se najvise svidela soba u kojoj su mi dali da spavam, kao i njihova macka (evo slika).
:lolol: :lolol: idi bre, Indi, razbudih se od smeja!Ako jednog dana evoluiraš dalje u koalu, dođi da te usvojim, ima po ceo dan da te mazim.