Jump to content

Cloud Atlas (2012)

Featured Replies

What a load of cobblers...

What a load of cobblers...
+1

aaa tek sad vidim posveceni topik. pa da dodam jos jednu stvar ... i ujedno pitanje: s obzirom da je S V E reciklaza tj kolaz vec ranije recenog/vidjenog/snimljenog.... i da gomila holivudskog djubreta trosi vreme i vredja inteligenciju gledalaca sa jednim promilom sadrzaja koji je atlas velikodusno ovde ponudio ....nije li sam metod tj odlazak u ekstrem sa transparentnom reciklazom ovde na neki nacin 'revolucionaran'?

kopiranje je nova maštovitost!

gledala sam do momenta kad suzan sarandon zakoluta ocima u boji, a onda sam prebacila na proizvoljni tv sadrzaj

da ponovim- film za retarde. vazno je da se jurcaju i da bude sareno, a autori se ne trude da ubace makar mrvicu postovanja prema gledaocu. npr prilikom sibanja strpaju 5x scenu gde se neko u poslednjoj sekundi spasava sigurne smrti, samo vrte. dodajmo tu i genijalnu poruku filma, "sve je povezano"... aaaa, bas duboko i budisticki, mrs bre, majku vam lopovsku, nijednu scenu niste sami smislili.nekako bih ga najbolje mogao uporediti sa jeftinom kobasicom- film pun svacega i svakakvog djubreta. sto opet ima svoju publiku, vidim neki se oblizuju nakon 3h mazanja ociju i jeftine prevare.

pa chekaj sad, jel da gledam obavezno ili da ne gledam nikako. ili neshto izmedju? :unsure:

Više na "Filmu" nisam siguran ko je ozbiljan, a ko se zajebava.

mislim, ako ne mozete da se dogovorite, ja da gledam u dksg, tamo makar jeftinije karte :s_w:

Miralemu se svidja. Ako imas poverenje u njegov filmski ukus, gledaj :fantom:

eto vidis a ja sam sve vreme mislila da je filmu svrha da zabavi a ne da prosvetljuje ili transcedentujetm

Edited by ivy

miralemu nije samo to dovoljno, on trazi da mu film zapali duboku vilozovsko transcedentalnu iskru, da shvati svet, bitak, vreme, coveka u celini i celosti. mislim da ga oblak atlasa nije zadovoljio. miraleme, sta cemo sad? jel si gledao moonrise kingdom?

ne mora svaki film da ima duboku poruku. ovaj se pretvara da je ima, i tu je problem, jer je prazan ko prazan burek. akcija je puna ponavljanja i nelogicnosti, dijalozi tupavi i providni, pokusaji humora jadni, scene pokradene iz drugih filmova. ceo film je prodaja muda a bubrege.jedino ako je nekom lepo da 3h bulji u specijalne efekte, onda ok.

Edited by Miralem

Ahm....u stvari, prazan burek i nije baš prazan..... :huh:

miralem i ravaneli hasaju rekbu na nekom mnogo lošem mestu