Otto Katz Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 U poslednje vreme Čvarkov se samo dereInače najveća mana. Kad bi smanjili dranje i nadderavanje za 30%, kvaliteta bi skočila za 50%.
Frank Pembleton Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Inače najveća mana. Kad bi smanjili dranje i nadderavanje za 30%, kvaliteta bi skočila za 50%.Jbga ja cak mislim da je tu problem "tehnicki" prosto glumci uce (ne kazem da nauce) da imaju i jacinu i razgovetnost...
Otto Katz Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Da, ali previše se nadvikuju. Ne bi trebalo da je takav problem.Inače u zadnjih 15 dana preporučio četvorici ovdašnjih Novosađana, svi rekli da su čuli, ali nisu gledali. Postajem volonterski koordinator za vojvođansku kulturu u rasejanju.
giuseppe Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Uskoro pauza :(EmisijeRTVojvodine 2 hours agoPoštovani gledaoci, obaveštavamo vas da snimanja, koje je bilo zakazano za utorak (25.6.) neće biti.Ekipa "Državnog posla" odlučila je da sada napravi malu pauzu, pa se vraćaju s novim idejama...Hvala na razumevanju
giuseppe Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Znao sam da je Mlađa pisao "Segregaciju", čim je tu "a ja sam mislio onaj američki film da pogledamo... a ti se dogovorila..."
Frank Pembleton Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Samo da ne bude "pauza"Nadam se da je ona klasicna "letnja pauza"....
giuseppe Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Ko će ga znati; činjenica da je, po onom obaveštenju sudeći, snimanje već bilo zakazano, malo mi čudno...
Mil@n Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Msm da sam negde načuo nešto da ih je spominjao Ivan Ivanović u kontekstu pojačanja na njihovoj televiziji... Nije spomenuo njih konkretno, ali je jasno da je na njih mislio.
Peter Fan Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Inače u zadnjih 15 dana preporučio četvorici ovdašnjih Novosađana, svi rekli da su čuli, ali nisu gledali. Jel sva cetvorica rade u "Restaurace u supa"?
Recommended Posts