June 23, 201311 yr U poslednje vreme Čvarkov se samo dereInače najveća mana. Kad bi smanjili dranje i nadderavanje za 30%, kvaliteta bi skočila za 50%.
June 23, 201311 yr Inače najveća mana. Kad bi smanjili dranje i nadderavanje za 30%, kvaliteta bi skočila za 50%.Jbga ja cak mislim da je tu problem "tehnicki" prosto glumci uce (ne kazem da nauce) da imaju i jacinu i razgovetnost...
June 23, 201311 yr Da, ali previše se nadvikuju. Ne bi trebalo da je takav problem.Inače u zadnjih 15 dana preporučio četvorici ovdašnjih Novosađana, svi rekli da su čuli, ali nisu gledali. Postajem volonterski koordinator za vojvođansku kulturu u rasejanju.
June 24, 201311 yr Uskoro pauza :(EmisijeRTVojvodine 2 hours agoPoštovani gledaoci, obaveštavamo vas da snimanja, koje je bilo zakazano za utorak (25.6.) neće biti.Ekipa "Državnog posla" odlučila je da sada napravi malu pauzu, pa se vraćaju s novim idejama...Hvala na razumevanju
June 24, 201311 yr Znao sam da je Mlađa pisao "Segregaciju", čim je tu "a ja sam mislio onaj američki film da pogledamo... a ti se dogovorila..."
June 24, 201311 yr Ko će ga znati; činjenica da je, po onom obaveštenju sudeći, snimanje već bilo zakazano, malo mi čudno...
June 24, 201311 yr Msm da sam negde načuo nešto da ih je spominjao Ivan Ivanović u kontekstu pojačanja na njihovoj televiziji... Nije spomenuo njih konkretno, ali je jasno da je na njih mislio.
June 24, 201311 yr Inače u zadnjih 15 dana preporučio četvorici ovdašnjih Novosađana, svi rekli da su čuli, ali nisu gledali. Jel sva cetvorica rade u "Restaurace u supa"?