June 12, 201311 yr Meni je ova 1. i dalje jedna od boljih :)http://www.youtube.com/watch?v=JShtUfsNF6I
June 12, 201311 yr to je to Sami sebi dodeljuju pare: 4,5 miliona dinara za udruženje koje je osnovao sekretar odborničke grupe ... 72. Udruženje građana “Zmijanje”, Kać, “Godišnje izdavanje novinske revije” 40 000,00...
June 13, 201311 yr hehe, nema šanse možda 400. 40,000 ima recimo samo još SAT u srbiji, koliko znaminače epizoda kada torbica sretne medveda je meni savršena
June 17, 201311 yr Super samo mene brine ovo... U planu je humoristička mini-serija koja će se emitovati u okviru moje emisije. Pregovori sa momcima izuzetnog talenta, koje već dobro znate su u toku - najavio je Ivanović za novu sezonu,
June 17, 201311 yr Danasnja epizoda je bila odlicna, ako ne i najbolja do sada!Koji br?Inače:"Polomiću čaše od kristala, počupaću kose ovim lalama". :DTo sam danas odgledao.
June 17, 201311 yr Što, neka ljudi unovče više nego očigledan talenat. Na rtv kontam da im kapka mizerija, no istinski se nadam da grešim.
June 17, 201311 yr Što, neka ljudi unovče više nego očigledan talenat. Na rtv kontam da im kapka mizerija, no istinski se nadam da grešim.E to.Danas u kolima čujem neku reklamu glavnog arhivatora.Sranje od reklame, ali kontam neka, nek' zarade ljudi kintu, zaslužili su.
June 17, 201311 yr Ma naravno da treba da uzmu, samo voleo bih da se to vizuelno maaalo zategne ali da se ne dira u sustinu.Samo onda dodje cika i kaze ajde sad malo skec o crkvi, pa o gejevima, ajde malo o karleusi...
June 17, 201311 yr sve, sve, al' sok od zovesok od zove, sok od zove ko je na bunaaruu? sok od zoveee aaaaAAAAAj, sok od zoveee :lolol:
June 17, 201311 yr Ma naravno da treba da uzmu, samo voleo bih da se to vizuelno maaalo zategne ali da se ne dira u sustinu.Samo onda dodje cika i kaze ajde sad malo skec o crkvi, pa o gejevima, ajde malo o karleusi...Ako ima pameti valjda će suština ostati ista. Razumem.