Jump to content

Cverglani kod babe na Pejićevim salašima pevaju Boškićevom bratu "Dođi janje kad se žito žanje"

Featured Replies

hehe, nema šanse možda 400. 40,000 ima recimo samo još SAT u srbiji, koliko znaminače epizoda kada torbica sretne medveda je meni savršena

Danasnja epizoda je bila odlicna, ako ne i najbolja do sada!

Super samo mene brine ovo...

U planu je humoristička mini-serija koja će se emitovati u okviru moje emisije. Pregovori sa momcima izuzetnog talenta, koje već dobro znate su u toku - najavio je Ivanović za novu sezonu,
Danasnja epizoda je bila odlicna, ako ne i najbolja do sada!
Koji br?Inače:"Polomiću čaše od kristala, počupaću kose ovim lalama". :DTo sam danas odgledao.

Što, neka ljudi unovče više nego očigledan talenat. Na rtv kontam da im kapka mizerija, no istinski se nadam da grešim.

Što, neka ljudi unovče više nego očigledan talenat. Na rtv kontam da im kapka mizerija, no istinski se nadam da grešim.
E to.Danas u kolima čujem neku reklamu glavnog arhivatora.Sranje od reklame, ali kontam neka, nek' zarade ljudi kintu, zaslužili su.

Ma naravno da treba da uzmu, samo voleo bih da se to vizuelno maaalo zategne ali da se ne dira u sustinu.Samo onda dodje cika i kaze ajde sad malo skec o crkvi, pa o gejevima, ajde malo o karleusi...

sve, sve, al' sok od zovesok od zove, sok od zove ko je na bunaaruu? sok od zoveee aaaaAAAAAj, sok od zoveee :lolol: :lolol:

Ma naravno da treba da uzmu, samo voleo bih da se to vizuelno maaalo zategne ali da se ne dira u sustinu.Samo onda dodje cika i kaze ajde sad malo skec o crkvi, pa o gejevima, ajde malo o karleusi...
Ako ima pameti valjda će suština ostati ista. Razumem.

Zika brani grad od poplave :lolol:

Koji br?
183 "Pripravnički", odlična epizoda!

Super mi je ta jer boškić dominira!Send from WC solja by BVK

Ih 183.Odgledao sve od 186 do 130.Konačno idem redom.Bezdan 6-6-2. :lol: